Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 31 mrt 2018

Nog geen vakantiebestemming? Dan wil je écht naar het wijn themapark in Frankrijk

Vind je het enorm lastig om met je besties/vriendje dé zomervakantiebestemming van 2018 vast te leggen? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Combineer gewoon de twee beste dingen des levens: alcohol drinken en reizen. Waar? In het wijnpark in Frankrijk, natuurlijk.

Wijnpark La Cité du Vin in Bordeaux is namelijk dé plek waar je wilt zijn als je niet zonder je wijntjes kunt. Want hallo, als je ergens ongegeneerd én onbeperkt wijn kan tappen, dan is het daar natuurlijk.

Wijnpark La Cité du Vin

Als wijn helemaal jouw ding is én je er meer over wilt leren is het wijnpark La Cité du Vin de juiste bestemming. Je kunt al aan een wijntour meedoen vanaf 8 euro. Bovendien kun je je daar prima een week vermaken.

Naast verschillende tours kun je natuurlijk wijn proeven en workshops volgen. Bordeaux is natuurlijk een fantastisch gebied waar veel geproduceerd wordt, dus vervelen is er niet bij.

Wijncruise

Nog toffer, ze bieden een speciale wijncruise aan. Zo bereik je via een rivier de wijngaarden, waardoor de ervaring nóg specialer wordt. Voor de cruise beginnen de prijzen vanaf 21 euro, dus ongelofelijk duur is het niet. Yay.

On y va.

Reageer op artikel:
Nog geen vakantiebestemming? Dan wil je écht naar het wijn themapark in Frankrijk
Sluiten