Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 8 mrt 2018

Keukenprinsessen opgelet! Deze wijntaart is alles wat jij en je vriendinnen dit weekend nodig hebben

Joehoe, wij weten wat je dit weekend kunt doen om je allerbeste vriendinnen te verrassen. Haal de nodige ingrediënten in de supermarkt, duik de keuken in en maak de allerlekkerste taart die ze ooit hebben gegeten. Wijntaart, om precies te zijn.

Oké, het is wel handig als je bakskills op je cv hebt staan of als je goed genoeg bent om je in te schrijven voor Cake Boss. De wijntaart is een pareltje om te zien en een absolute lust voor het oog, maar het is niet zo makkelijk om te maken als Dr. Oetker brownies uit een pak.

Wijntaart maken

Hoe dan ook, als je een poging waagt heb je wel kans dat je een heus kunstwerk neerzet. Oh, en even voor de duidelijkheid. Het heet een wijntaart, maar het ziet er niet naar uit dat er écht wijn in de taart zit. Maar je kunt het altijd toevoegen natuurlijk.

De grootste uitdaging zit bovenop. Daar plaats je namelijk een wijnglas, waar vervolgens rode wijn uitloopt. Of nou ja, rode wijn… Rode kleurvloeistof dat vermengt is met witte chocolade (!). Je snapt het wel, dit is de perfecte taart voor jou en je besties.

Dus, wat ga jij dit weekend doen?!

Reageer op artikel:
Keukenprinsessen opgelet! Deze wijntaart is alles wat jij en je vriendinnen dit weekend nodig hebben
Sluiten