Renée
Renée | LinkedIn Life 25 mei 2018

Dit fantastische wijnvat heeft een inhoud van 26 wijnflessen zodat je deze zomer niet meer zonder zit

Wijn, vriendinnen en warme dagen zijn dé ingrediënten voor een fantastische zomer. Die girlsquad heb je al, aan het weer kan je niet heel veel doen, maar aan de wijnvoorraad wel. Maak kennis met het wijnvat dat een inhoud heeft dat gelijk staat aan maar liefst 26 wijnflessen.

Je begrijpt het, zo’n wijnvat heb je absoluut nodig voor al jullie meidenavonden. Heb je áltijd het probleem dat de wijnfles te snel leeg is en jullie nog te dorstig? Dan lost dit het probleem voor eens en altijd op. Zo zie je maar: zo’n vat heeft de nodige voordelen.

Hallo, chill wijnvat

Dank Bridge Lane Wines maar, want dat is het bedrijf achter deze geniale uitvinding. Of nou ja, ze zijn vast niet de eersten die zoiets verzinnen, maar dankzij dit bedrijf weet je nu wel eindelijk van het bestaan af. De tonnen stellen niet teleur, want met een inhoud van bijna 20 liter heb je een zomer lang pimpel plezier.

Even ter verduidelijking: die 20 liter staat gelijk aan 26 flessen of 130 glazen wijn. En je krijgt niet zomaar wijn, je kunt kiezen uit rosé, rood, witte Merlot, Chardonnay en de oude vertrouwde Sauvignon Blanc. Komen gasten onaangekondigd? Dan heb jij in ieder geval genoeg vino klaarstaan dankzij het wijnvat.

Wat kost een wijnvat?

Het is even een investering, maar voor iets meer dan 200 euro is het wijnvat voor jou. Klein minpuntje: je moet in Amerika wonen, want er is geen verzendoptie naar Nederland. Er zit dus maar één ding op, het is tijd dat we dit soort geniale dingen in Nederland kunnen kopen.

Iemand een goede suggestie voor zo’n wijnvat?!

pretty 52

Reageer op artikel:
Dit fantastische wijnvat heeft een inhoud van 26 wijnflessen zodat je deze zomer niet meer zonder zit
Sluiten