Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 6 apr 2018

HUH?! Bewijst Wikipedia nou dat alleen Vanessa en Jeremy samen blijven na Temptation Island?

Wat we het allerleukst vinden om te doen tegenwoordig: speculeren over de afloop van Temptation Island. Want gaat Mezdi het nog goed kunnen maken met Daniëlle? En we willen natuurlijk allemaal weten wat er met dé ring gaat gebeuren. Maar er is iets vreemds aan de hand. Want het lijkt of Wikipedia de afloop van Temptation Island al weet. Hoe dan?

We zijn inmiddels bij aflevering 11 en hebben er nog zeven te gaan. Gelukkig maar, want we willen nog niet in het zwarte gat na Temptation Island vallen.

Er is wel iets vreemds aan de hand. Want hoewel er nog zeven afleveringen komen, lijkt Wikipedia al te weten welke koppels bij elkaar blijven. Als we Wikipedia mogen geloven blijven alleen Jeremy en Vanessa bij elkaar.

Het blijkt toch wel weer dat Vanessa het dominante typetje is van het eiland. En dat ze haar lover goed onder de duim heeft weten te houden.

Wikipediapagina van Temptation Island

Op Wikipedia staat dat koppels die nog deelnemen aan een seizoen van Temptation Island geel zouden moeten zijn gekleurd in het schema. Maar seizoen 10 is inmiddels ook al rood en groen gekleurd.

Wikipedia Temptation Island

We weten natuurlijk niet of dit echt waar is, aangezien iedereen Wikipedia kan bewerken. Maar het bevestigt wel letterlijk AL onze vermoedens.

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
HUH?! Bewijst Wikipedia nou dat alleen Vanessa en Jeremy samen blijven na Temptation Island?
Sluiten