Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 3 mrt 2017

Wil je een gratis ticket naar Nieuw-Zeeland? Je cv insturen is het enige wat je hoeft te doen

Reizen is een van de leukste dingen in het leven. Maar één probleem: het kost geld, vaak behoorlijk veel geld. Een gratis ticket naar, we noemen een Nieuw-Zeeland, zou dan ook ge-wel-dig zijn. Raad eens? Dat kan. En het enige wat je hoeft te doen is je cv insturen.

Je zou zomaar een gratis ticket kunnen krijgen om naar het land van de kiwi’s te vliegen. Zie je jezelf al zitten in het vliegtuig? Op het strand? Bij een hippe koffiebar? Lees dan even verder.

Er zit namelijk wel één voorwaarde aan vast. En dat is dat je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek bij een techbedrijf in Wellington.

Een ticket naar de vrijheid

Wellington heeft een speciaal innovatieprogramma ontwikkeld, wat inhoudt dat de stad honderd mensen uitnodigt om de bestemming een week lang te bezoeken. De vlucht en het verblijf worden voor je betaald. Mits je dus een gesprek hebt geregeld bij Weta Digital. Dit bedrijf is onder andere verantwoordelijk voor de visual effects in films als Avatar en Lord of the Rings.

Denk je nu: Wellington, is daar wat te doen dan? Dan antwoorden wij: ja zeker. De stad Wellington is niet alleen de techhoofdstad van Nieuw-Zeeland, het is ook de stad van de speciaal biertjes. En er is een strand in de buurt. Klinkt goed toch?

Heb je het geluk dat je in de IT werkt? Dan zijn we stiekem een beetje jaloers nu. Laat ons weten hoe het is in Nieuw-Zeeland, oké?

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Ultieme moeder-dochter trip: Dit zijn de 4 leukste stedentrips om samen te doen

Reageer op artikel:
Wil je een gratis ticket naar Nieuw-Zeeland? Je cv insturen is het enige wat je hoeft te doen
Sluiten