Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 17 jun 2017

Wil je mooi weer? Dan is dit het allerbeste vakantieland in Europa

Ben jij toe aan warmte, zon en genieten van een cocktail op het strand? Ben jij zelfs een beetje toe aan het rozige gevoel dat je hebt na een dagje te lang in de zon? Dan hebben we een fijn vooruitzicht voor je, mocht je naar dit land gaan in Europa. Dit land is namelijk het allerbeste vakantieland in Europa, waar jij gegarandeerd geniet van een heerlijk zonnetje.

Het leek er heel even op dat je ons eigen landje niet eens zou hoeven te ontvluchten, want we hebben een paar heerlijke zomerdagen gehad. En wat went dat snel, want we krijgen nu al ontwenningsverschijnselen en zijn met spoed op zoek naar een plekje onder de zon waarbij je weer heerlijk kan genieten van de warmte op jouw huid. Dit jaar is het Griekenland wat jij wilt bezoeken, want dit land heeft de warmste dagen.

Ouzo drinken in de zon

In Griekenland kan je in de maand juli en augustus gemiddeld zo’n 27 graden verwachten en nóg beter: er zijn slechts vijf dagen waarop je regen kan verwachten. Dat is wel de omgekeerde wereld van Nederland, waarin we hopen op vijf dagen zon.

Andere zonnige landen in Europa waar je deze zomer heerlijk kan genieten zijn Malta, Montenegro, Spanje en Italië.

Kortom, ben jij toe aan genieten op het strand in een ander land, maar wil je niet té ver van huis? Dan zijn deze vijf landen de beste optie deze zomer. Hier kom je gegarandeerd met een heerlijk kleurtje van thuis.

Zo krijg je snel de beste kleur: Nog niet happy met je tan? Dit zijn de 7 beste tips om bruin te worden in de zon

Reageer op artikel:
Wil je mooi weer? Dan is dit het allerbeste vakantieland in Europa
Sluiten