Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 6 mrt 2017

Wil jij de collega van Dave Roelvink worden? Dan kun je nu solliciteren

Ben je nog op zoek naar een baantje en droom je er stiekem van om heel veel tijd door te brengen met Dave Roelvink? Nou, die twee ogenschijnlijk totaal verschillende dingen, kunnen zomaar eens werkelijkheid worden. Want Dave en zijn broertje Donny zijn nog op zoek naar werknemers en je kunt nú solliciteren.

Feestbeest Dave en fitboy Donny hebben onlangs hun krachten gebundeld. De broers zijn dan wel tegenpolen, maar ze hebben elkaar toch gevonden. Want ze beginnen namelijk een sportschool, waar je na 16:00 uur kan drinken en feesten.

Klinkt als ideale plek toch?! Helemaal omdat Dave en Donny er zelf ook zullen zijn. En ja, zij zijn natuurlijk niet verkeerd om naar te kijken en ze hebben ook nog eens een leuke babbel.

Je kunt samen met Dave en Donny werken in hun nieuwe sportschool

Maar het wordt nóg beter. Want als je toevallig nog een baan zoekt, dan is dit je lucky day. De gebroeders Roelvink zijn namelijk nog op zoek naar personeel.

De mannen hebben op Instagram gepost dat ze op zoek zijn naar mensen voor in de healthy juice- en cocktailbar. Wij zijn alvast een mailtje aan het tikken.

Ben jij een enthousiaste leuke knappe meid met horeca ervaring en kan je ook nog een lekker cocktailtje shaken? Wij zijn op zoek naar personeel voor onze healthy juice en cocktailbar! Meld je aan op [email protected]

A post shared by Dave Roelvink (Davey Da Rula) (@daveroelvink) on

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Niks geen Bye Bye Bye: *NSYNC komt weer bij elkaar

Reageer op artikel:
Wil jij de collega van Dave Roelvink worden? Dan kun je nu solliciteren
Sluiten