Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 27 mrt 2016

Wil jij op een blind date met één van de leukste mannen van het land?

Stiekem zitten we allemaal wel eens op Tinder of Happn in de hoop een onwijs leuke vent 'tegen het lijf' te lopen. Ook daar word je gekoppeld aan de man waar jij stiekem een beetje naar op zoek bent. Maar is het niet veel leuker als je online nóg dichter bij je droomman kunt komen? Juist. Daarom kun je je nu opgeven voor een volledige georganiseerde, romantische blind date.

We sturen jou en je Mr. Perfect naar één van de hipste plekken in Amsterdam. Hier kunnen jullie de hele avond gratis genieten van de heerlijkste cocktails of de heerlijkste wijnen. Zo kunnen jullie elkaar in alle rust, of wie weet rumoer, leren kennen. En wees niet bang voor pottenkijkers, wij zullen níet stiekem ergens verstopt zitten om jullie in de gaten te houden.

Aan wie word je gekoppeld?

Wij gaan jou koppelen aan één van de lezers van ons knappe broertje Manners. Iemand die het allerbeste bij jou past. Bang voor een gigantische flop hoef je niet te zijn, de geselecteerde mannen van Manners staan namelijk voor stijl én zijn échte gentlemen.

Kortom, geef je op voor een volledig geregelde blind date en laat je verrassen. Om de juiste man voor je uit te zoeken willen we uiteraard het één en ander van je weten. Daarom vragen we je deze vragenlijst in te vullen. En écht waar, die ietwat ongewone vragen zorgen voor een match met de man die óók dezelfde deugden in het leven deelt:

[contact-form-7 id=”56603″ title=”Date form”]

Uit alle aanmeldingen worden uiteindelijk vier koppels geselecteerd die ook daadwerkelijk op date zullen gaan. Word jij geselecteerd? Dan zijn we achteraf heel benieuwd hoe de avond is verlopen en willen we niets liever dan naderhand met jou babbelen om te horen hoe je het hebt gehad.

Jouw verhaal zullen we in een artikel verwerken. En het allerspannendste? Manners vraagt dat ook aan hem waardoor je précies kunt lezen hoe hij de avond heeft ervaren. Al kan het natuurlijk niet anders dan dat hij maar blijft praten over hoe mooi jij bent.

Reageer op artikel:
Wil jij op een blind date met één van de leukste mannen van het land?
Sluiten