Heb jij wimperextensions? Dankzij deze geniale hack houd je ze droog onder de douche

Het kan je een fortuin kosten en zuinig ben je er dus wel op: wimperextensions. Wie anno 2020 lange wimpers rond haar ogen wil hebben, is gered met een setje nep wimpers. Deze kunnen ze tegenwoordig op heel natuurlijke wijze bij je zetten waardoor jouw blik va-va-voom wordt.

Omdat deze maandelijkse uitgave ongeveer dezelfde prijs heeft als een telefoonabonnementje, wil je er zo lang mogelijk mee kunnen doen. Dat dacht ook Ella Lowey en ze bedacht dan ook een geniale hack om haar wimperextensions te ontlasten van het warme douchewater. Ultra handig als je het ons vraagt.

Je wimperextensions droog houden

Hoewel de echt goede wimperextensions prima tegen een (warme) douche kunnen, vallen de goedkopere setjes er soms vanaf na een straal warm water en dat wil je niet hebben. Heb je weer staan beulen op je werk voor niks. Daarom is het in sommige gevallen beter om je wimperextensions zo droog mogelijk te houden onder de douche en dat kan op een best simpele manier.

Psst, sla dit artikel op met Pinterest.

Meer hacks proberen? Droom je van lange wimpers? Deze tips helpen om je wimpers super snel te laten groeien.

Gebruik een coronamasker

Ella Lowey had net weer een deel van haar salaris gespendeerd aan een nieuwe set wimpers en wilde deze koste wat kost drooghouden. Fijn voor ons want deze slimme meid kwam met een vrij handige hack die ook jij kan gebruiken om je kostbare setje langer mooi te houden.

Je hebt er ongetwijfeld al mensen mee zien rondlopen of hebt ze misschien zelf wel in de kast liggen: de lasmakers die momenteel worden gedragen in plaats van een mondkapje. Deze maskers trek je over je hoofd en beschermen de hele voorzijde van het gezicht met een plastic klep. Exact waar jouw wimperextensions op zitten te wachten.

Als je deze enorme klep op je hoofd zet onder de douche blijft die wimperset gegarandeerd droog en kun jij er hopelijk een weekje langer mee doen dan gebruikelijk. Portemonnee blij, jij blij. Dankjewel Ella!

Tyla

Reageer op artikel:
Heb jij wimperextensions? Dankzij deze geniale hack houd je ze droog onder de douche
Sluiten