De 10 dingen die handig zijn om te weten wanneer je wimperextensions laat zetten

Wimperextensions zijn 'je van het' tegenwoordig. Zit jij er over na te denken om wimperextensions te nemen? Dan is het handig om de volgende dingen te weten:

1. Denk niet dat alle mensen die wimperextensions zetten even goed zijn.

Zorg dat degene die met lijm rondom je ogen gaat werken weet waar hij/zij mee bezig is. Iemand moet sowieso gekwalificeerd zijn en vragen om foto’s van eerder werk is nooit een slecht idee.

2. Vergelijk prijzen

Helaas geldt toch wel redelijk vaak dat als de prijs wat hoger ligt, de kwaliteit ook hoger ligt. Echter kunnen sommige salons teveel vragen, en anderen te weinig. Daarom blijft het altijd belangrijk om hun werk van tevoren te bekijken.

3. Weet dat je de wimperextensions kunt customizen

Extensions komen in verschillende lengtes, diktes en gradaties van krul. Je hoeft echt geen superdramatische wimpers te nemen en kan ze daarom ook zo laten knippen dat ze natuurlijk ogen.

4. Vergeet ze niet goed te verzorgen

Je hebt een speciaal borsteltje nodig om je wimpers netjes te kunnen kammen. Borstel ze voorzichtig door aan het begin en het einde van de dag om alles netjes op zijn plek te houden.

5. Reinig ze

Misschien word je een beetje bang van de gedachte om je wimpers nat te maken, maar het is echt de bedoeling dat je ze reinigt. Doordat je wimpers ineens een stuk dikker worden, vangen ze ook meer stofdeeltjes en andere viezigheden op. En die nieuwe wimpers gaan écht niet mooi samen met een ontstoken oog kunnen we je vertellen.

6. Gebruik geen producten op olie-basis rondom je ogen.

Olie lost namelijk de lijm van je wimperextensions op. En daarbij kan olie achter de ogen komen wat ook weer nare ontstekingen oplevert.

7. Houd ze netjes bij

Jup, je wimpers vullen betekent ze ook netjes bijhouden iedere maand. Denk daarom van tevoren goed na of je de maandelijkse kosten kunt (en wil) missen.

Reageer op artikel:
De 10 dingen die handig zijn om te weten wanneer je wimperextensions laat zetten
Sluiten