Benieuwd hoe jij je wimpers langer laat lijken? Beautify zet de beste tips op een rij

Je herkent het vast wel – met een laagje mascara lijken je wimpers ineens een stuk langer. Maar nog steeds bereik jij niet de gewenste lengte die je graag zou willen. Het is een cliché maar bijna iedere vrouw droomt van langere, volumineuzere wimpers. Juist nu er zoveel producten op de markt zijn die je daarbij helpen, zie je door de bomen het bos niet meer.

Maar no worries, wij gaan je helpen en hebben de beste tips hoe jij langere en vollere wimpers kan creëeren.

Langere wimpers

Je hebt al talloze mascara’s geprobeerd maar je komt er maar niet uit welke het beste is voor je. En waarmee jij je wimpers langer en volumineuzer laat lijken. Maar niet getreurd, wij hebben al het onderzoek al gedaan en uitgezocht hoe jij wimpers van hier tot Tokio kan krijgen. Lees snel verder om de vijf beste tips door te nemen.

Psst, sla dit artikel op via Pinterest.

1. Probeer een wimperserum

Een wimper-watte? Juist ja, een wimperserum. Dit is geweldigs om je wimpers langer te laten lijken zonder dat er extensions aan te pas komen. Het idee van een wimperserum is dat je dit een aantal weken iedere avond braaf op je wimpers smeert wat uiteindelijk resulteert in langere wimpers. Wij zweren hierbij. Probeer bijvoorbeed dit natuurlijke serum van Ere Perez eens. Zo ben je én goed bezig voor jezelf en voor de wereld.

2. Gebruik een wimperkruller

Door een wimperkruller te gebruiken ogen je wimpers absoluut al een stuk langer. Belangrijk: krul éérst je wimpers en breng daarna pas je mascara aan. Deze volgorde is enorm belangrijk omdat je wimpers anders kunnen breken. Wanneer je je wimperkruller op de juiste manier aanbrengt, zul je zien dat je ogen veel sprekender zullen zijn.

3. Verander de manier waarop je je mascara aanbrengt

Het draait allemaal om de manier waarop jij je mascara aanbrengt. De een maakt er één grote kliederboel van – waarna het gezicht helemaal onder de mascara zit terwijl de ander keurig binnen de lijntjes blijft. Herkenbaar? Voor eens en voor altijd: dit is de juiste manier.

Ga bij een spiegel staan, til je hoofd ietsje op zodat je je wimpers goed kan zien. Begin bij de wortels en wiebel je mascara heen en weer als een zigzagbeweging – dit om klonten te voorkomen. Herhaal deze stap met twee tot drie lagen et voilà, aanschouw je langer lijkende wimpers.

Lees ook: De beste wimperkrullers voor meiden die niet geloven in iets als ‘te lange wimpers’

Reageer op artikel:
Benieuwd hoe jij je wimpers langer laat lijken? Beautify zet de beste tips op een rij
Sluiten