Droom jij ook van Bambi ogen? Met deze tips ben jij straks gezegend met nog langere wimpers

Prachtige lange Bambi wimpers waar je heel lief mee kan knipperen wanneer je iets wil. Wie wil dit niet? Maar niet iedereen is geboren met lange wimpers. Beautify zocht uit hoe je ervoor kan zorgen dat je wimpers heel snel groeien. Met deze tips heb jij binnen no-time lange wimpers.

Er zijn tegenwoordig allerlei wimperserums op de markt, maar welke werkt nu wel en welke werkt nu niet? Om geld en gedoe te besparen hebben we hier de beste tips voor de mooiste wimpers. Binnen één maand heb jij ook van van die mooie Bambi wimpers, wedden?

Olie is je beste vriend

Sla wat schone mascara-borsteltjes in en doe er een druppeltje castorolie of amandelolie op en breng dit op je wimpers. Probeer dit elke dag te doen, dus ook wanneer je iets te veel drankjes op hebt na een gezellig avondje. Je wimpers worden hier voller, dikker en langer van. Pas wel op dat je het niet in je ogen krijgt, dat voelt niet echt lekker.

Gebruik nepwimpers

Mocht je geen geduld hebben en wil je nu meteen al lange wimpers? Ga dan voor nepwimpers. Deze wimpers gebruik je meerdere malen als je ze goed onderhoudt en het beste van alles is dat je eigen wimpers even wat rust krijgen. Dit zorgt ervoor dat je eigen wimpers rustig kunnen groeien en je er nu ook al fleeky bijloopt. Enig minpuntje is dat het wel even oefenen is om die dingen fatsoenlijk op je ogen te krijgen. Maar eh, oefening baart kunst.

Skip waterproof mascara

Waterproof mascara is de ergste nachtmerrie voor je oh zo dierbare wimpers. Want hoe handig het ook is, waterproof maakt je wimpers hard waardoor het makkelijker is om af te breken. Bovendien is het eraf halen van deze mascara ook een hele klus waarbij vaak wel wat wimpers de klos zijn. Geen waterproof mascara dus, wanneer je voor de volle look wil gaan.

Focus op je boven wimpers

Probeer meer te focussen op je bovenwimpers dan je onderwimpers. Wanneer je ergens een accent op legt dan valt het vaak om meer op toch? Dat geldt dus ook met je wimpers. Ga met je borsteltje kort over je onderwimpers waardoor ze wel worden meegenomen maar niet heel erg opvallen. Hierdoor vallen je bovenwimpers meer op, waardoor ze ook gelijk langer lijken.

Lees ook: Eigenwijs of zelfverzekerd? Wat je type haar zegt over jouw persoonlijkheid

Reageer op artikel:
Droom jij ook van Bambi ogen? Met deze tips ben jij straks gezegend met nog langere wimpers
Sluiten