Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 26 jun 2017

Win-win: dit briljante dekbed kan per kant de temperatuur regelen

Ken jij ook die eeuwige strijd tussen jou en jouw lover over het dekbed? Op een of andere manier lijkt hij het nooit koud te hebben, terwijl jouw gemiddelde lichaamstemperatuur ver beneden peil is. Terwijl hij het liefste zonder deken slaapt, lig jij het liefst het hele jaar door onder een dekbed. Gelukkig kunnen jullie met de komst van dit briljante dekbed jullie strijdbijltje voorgoed begraven.

Terwijl jouw voeten temperatuurtje -10 hebben, lijkt zijn lichaam zich wel in tropische sferen te begeven. Jij wil het liefste saampjes onder gezellig en lekker warm onder de deken, maar hij krijgt het al Spaans benauwd bij het idee alleen al. Pff, het blijft een gepuzzel, samen slapen. Maar dit dekbed reguleert zelf temperaturen en hierdoor kunnen jullie beide genieten van de juiste temperatuur.

Cause you’re Hot ‘n Cold

Ongeacht dat het de afgelopen dagen wellicht iets warmer was en een dekbed daarbij absoluut niet nodig was, is dit dekbed een perfecte uitkomst. Je kan de temperatuur namelijk ook kouder zetten, zodat het verkoeling biedt na een warme dag. Maar het mooiste is: per kant van het dekbed kan je de temperatuur regelen.

Gewoon via een App

Via een app stel je de temperatuur van beide kanten in. Je kan kiezen voor zowel warme of koude lucht. Deze lucht komt via een doosje naar binnen. Met de tropische temperaturen van afgelopen dagen kan je dan heerlijk onder een frisse deken van 17 graden bijkomen van de dag. En als jouw vriend behoefte heeft aan een andere temperatuur, kan hij dit gewoon instellen.

En ook super fijn: het bed maakt zichzelf op. Door de luchttoevoer wordt er extra lucht in het dekbed geblazen, waardoor de deken zichzelf terugvouwt. Zo ziet jouw bedje er altijd netjes uit, zonder enige inspanning.

Geef toe: dit is een fantastische oplossing. En als je geen bedpartner hebt, kan je zelf van warm naar koud rollen. Het is maar net waar je zit in hebt. Het dekbed is nu al te bestellen voor slechts 199 dollar en zal vanaf september leverbaar zijn. Precies op tijd voor de aankomende wintermaanden dan. Fijn.

Dit wil jij ook lezen: 12 x waarom het heerlijk is om met je lover te slapen

Reageer op artikel:
Win-win: dit briljante dekbed kan per kant de temperatuur regelen
Sluiten