Beautify 12 Days of Christmas: Beautyblender winactie

[DEZE WINACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN]Welkom in de allermooiste maand van het jaar. Om de feestdagen nóg leuker te maken heeft Beautify iedere dag een heerlijke winactie voor je. Want of je nu geen of juist veel pakjes onder de boom hebt liggen, dankzij Beautify zijn er veel meiden verzekerd van een cadeau tijdens de feestdagen.

Iedere dag vind je op Beautify een spiksplinternieuwe en te gekke winactie zodra de klok 12:00 uur slaat.

Beautify’s winactie: Beautyblender

Wat moet je doen? Heel simpel, het winformulier compleet invullen en 24 uur wachten of je de gelukkige winnares bent. Elke dag mag je meedoen aan de winactie van die dag, dus zorg er zeker voor dat je terugkeert op de website. En laat het natuurlijk ook aan je vriendinnen weten, want die verdienen de prachtige prijzen ook.

beautyblender winactie
De winactie van vandaag is in samenwerking met Beautyblender. We geven 1x Sweet Indulgence, 1x Blenders Delight en 1x Sweet Surprise weg.

Sweet Indulgence: de set bestaat uit vier Beautyblenders en vier cleansers ter waarde van 65 euro
Blenders Delight: twee Beautyblenders, een blender.defender en twee heerlijk ruikende cleansers ter waarde van 39,95 euro
Sweet Surprise: mystery bag met Beautyblender original, Chill of Joy en limited edition mini blendercleanser pink solid swirl ter waarde van 19,95 euro.

PS: Vergeet je niet om Beautyblender op Instagram te volgen?

Reageer op artikel:
Beautify 12 Days of Christmas: Beautyblender winactie
Sluiten