Christmas Giveaway #5: win een set met onze favoriete Ardell nepwimpers voor jou en een vriendin

Het is december en dat betekent ongetwijfeld dat jij heel veel mooie cadeaus voor je dierbaren aan het shoppen bent. Maar heb je eigenlijk al jezelf verwend? Beautify geeft de komende tijd prachtige beautyprijzen weg via deze Christmas Giveaway. Iedere werkdag om 12:00 uur opent er een vakje van een nieuwe winactie. En psssst: wees er snel bij, want je hebt maar 24 uur om mee te doen.

Jij kunt deze feestdagen en het nieuwe jaar ingaan met een mooi beautycadeau op de deurmat. Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven voor de winactie van vandaag. Hieronder vertellen we je er met liefde álles over.

De winactie van vandaag: 2x een set met de mooiste nepwimpers van Ardell

Vandaag geeft Beautify in samenwerking met Ardell een set met prachtige nepwimpers weg. Ardell is namelijk hét merk als je op zoek bent naar prachtige wimpers, dus we konden niets anders dan samenwerken met het merk voor deze winactie. Grote kans dat als jij een celebrity nepwimpers ziet dragen, dat ze gekozen heeft voor Ardell.

Het assortiment wimpers is op dit moment super breed, maar op Beautify geven we vandaag onze favorieten weg aan een gelukkige winnares en een vriendin van haar. Je maakt om het volgende te winnen:

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

Wil je deze prijs graag winnen? Dan is meedoen heel simpel. Laat in het formulier hieronder weten waarom je graag wil winnen, vermeld er meteen even je e-mailadres bij en dan neemt de Beautify redactie contact met je op als je de winnares bent. Klik hier om de actievoorwaarden te lezen.

Deze winactie is afgelopen.

Volg je Ardell al op Instagram?

Reageer op artikel:
Christmas Giveaway #5: win een set met onze favoriete Ardell nepwimpers voor jou en een vriendin
Sluiten