Christmas Giveaway #2: win 5x de Beautyblender Swirl About Town

Het is december en dat betekent ongetwijfeld dat jij heel veel mooie cadeaus voor je dierbaren aan het shoppen bent. Maar heb je eigenlijk al jezelf verwend? Beautify geeft de komende tijd prachtige beautyprijzen weg via deze Christmas Giveaway. Iedere werkdag om 12:00 uur opent er een vakje van een nieuwe winactie. En psssst: wees er snel bij, want je hebt maar 24 uur om mee te doen.

Jij kunt deze feestdagen en het nieuwe jaar ingaan met een mooi beautycadeau op de deurmat. Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven voor de winactie van vandaag. Hieronder vertellen we je er met liefde álles over.

beautyblender swirl about town
Beautyblender

De winactie van vandaag: één van de vijf Beautyblender Swirl About Town ter waarde van €22,95

Er is maar één spons die we iedere dag trouw gebruiken om foundation mee aan te brengen: onze geliefde Beautyblender. We hebben er inmiddels super veel versleten – je hoort ‘m namelijk iedere drie maanden te vervangen – dus je kunt wel stellen dat onze liefde voor het product diep zit. Daarom kunnen we niet anders dan een paar van onze favoriete blenders weg te geven.

Speciaal voor deze winactie geven we vijf Beautyblender Swirl About Town weg. Deze limited edition set bevat twee producten: de Electric Violet Swirl blender en de speciale blendercleanser om je spons na ieder gebruik schoon te maken.

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

Wil je deze prijs graag winnen? Dan is meedoen heel simpel. Laat in het formulier hieronder weten waarom je graag wil winnen, vermeld er meteen even je e-mailadres bij en dan neemt de Beautify redactie contact met je op als je de winnares bent. Klik hier om de algemene actievoorwaarden te lezen.

Deze winactie is inmiddels afgelopen.

Volg je Beautyblender al op Instagram?

Reageer op artikel:
Christmas Giveaway #2: win 5x de Beautyblender Swirl About Town
Sluiten