Christmas Giveaway #7: win 2x een make-up en huidverzorgingsset van Dr. Hauschka

Het is december en dat betekent ongetwijfeld dat jij heel veel mooie cadeaus voor je dierbaren aan het shoppen bent. Maar heb je eigenlijk al jezelf verwend? Beautify geeft de komende tijd prachtige beautyprijzen weg via deze Christmas Giveaway. Iedere werkdag om 12:00 uur opent er een vakje van een nieuwe winactie. En psssst: wees er snel bij, want je hebt maar 24 uur om mee te doen.

Jij kunt deze feestdagen en het nieuwe jaar ingaan met een mooi beautycadeau op de deurmat. Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven voor de winactie van vandaag. Hieronder vertellen we je er met liefde álles over.

De winactie van vandaag: 2x make-up en skincare set van Dr. Hauschka

Vandaag geeft Beautify in samenwerking met Dr. Hauschka iets weg aan de gelukkige winnares en een belangrijke vrouw in haar leven. Waarom? Omdat het goed is om ook iets terug te geven aan anderen. Daar gelooft het merk ook in:

“We denken niet alleen aan jou. Wat net zo belangrijk voor ons is? Bijvoorbeeld onze goede relatie met onze boeren in Ethiopië, respect hebben voor natuurlijke ritmen, interesse in innerlijke schoonheid en onze voorliefde om cosmetica samen te stellen. We besteden daarbij net zoveel aandacht aan de natuur als aan het met elkaar samenleven en samenwerken. Want alleen zo ontstaan crèmes, lotions, serums, oliën, kuren en badoliën, die net zo mooi en goed zijn voor de mens als voor onze planeet.”

Dr. Hauschka onderneemt verantwoord en duurzaam, het is dierproefvrij en ze hebben veel goede doelen projecten om boeren in derdewereldlanden te ondersteunen en onafhankelijk van Dr. Hauschka te maken. Ze gebruiken de mooiste ingrediënten (heilzame planten) die op het juiste moment geoogst en geplukt worden, het zijn dus écht luxe en heel mooie producten, maar dan wel voor een toegankelijke prijs omdat ze toegankelijk voor iedereen willen zijn.

Beautify geeft het volgende weg:

dr hauschka kerstset
Dr. Hauschka

Kerstset Betoverende Ogen met mascara, wimperkruller en oogmake-up remover €28,95

Deze set is speciaal samengesteld om jou een stralende oogopslag te geven. Met de wimperkruller creëer je bij jezelf fantastisch lange wimpers, waarna je met mascara de look afmaakt. Aan het einde van de avond kun je de oogmake-up remover gebruiken om de mascara te verwijderen.

dr hauschka winactie
Dr. Hauschka

Reinigingsmelk €24,30

Je weet ongetwijfeld hoe belangrijk het is om je huid iedere dag te reinigen. Deze reinigingsmelk kun je zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken en is een must in iedere huidverzorgingsroutine. Maak eerst even je huid vochtig, breng vervolgens dit product gelijkmatig aan en je ziet hoe alle viezigheid op een zachte manier verwijderd wordt. Voor je ogen kun je het beste deze reinigingsmelk op een wattenschijfje aanbrengen.

winactie beautify
Dr. Hauschka

Gezichtslotion €24,70

De gezichtslotion stimuleert het zelfherstellend vermogen van de huid op een zachte manier. Gebruik het ná het reinigen van je gezicht en dep het op de huid.

rozencreme light
Dr. Hauschka

Rozencrème Light €25,50

Rozencrème Light beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf en geeft de huid een verfijnde, egale teint. Deze crème is de een fijne verzorging voor de gevoelige en voor de normale, droge en geïrriteerde huid. Je kunt deze crème ’s ochtends en ’s avonds gebruiken. Extra hydratatie nodig? Gebruik het dan in combinatie met een serum.

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

Wil je deze prijs graag winnen? Dan is meedoen heel simpel. Laat in het formulier hieronder weten waarom je graag wil winnen, vermeld er meteen even je e-mailadres bij en dan neemt de Beautify redactie contact met je op als je de winnares bent. Klik hier om de actievoorwaarden te lezen.

Deze winactie is afgelopen.

Volg je Dr. Hauschka al op Instagram?

Reageer op artikel:
Christmas Giveaway #7: win 2x een make-up en huidverzorgingsset van Dr. Hauschka
Sluiten