Christmas Giveaway #9: win een half jaar lang de revolutionaire OASE haarvitamines voor jou en een vriendin t.w.v. €408

Het is december en dat betekent ongetwijfeld dat jij heel veel mooie cadeaus voor je dierbaren aan het shoppen bent. Maar heb je eigenlijk al jezelf verwend? Beautify geeft de komende tijd prachtige beautyprijzen weg via deze Christmas Giveaway. Iedere werkdag om 12:00 uur opent er een vakje van een nieuwe winactie. En psssst: wees er snel bij, want je hebt maar 24 uur om mee te doen.

Jij kunt deze feestdagen en het nieuwe jaar ingaan met een mooi beautycadeau op de deurmat. Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven voor de winactie van vandaag. Hieronder vertellen we je er met liefde álles over.

oase haarvitamines winnen
OASE

De winactie van vandaag: 2 x 6 maanden de revolutionaire OASE haarvitamines t.w.v. €408

Sinds september dit jaar ben je bij het nieuwe beautymerk OASE aan het juiste adres als je graag je haargroei wil stimuluren. Deze vegan haarvitamines bevatten zestien elementen – gekozen op basis van wetenschappelijk onderzoek – die de groei van vol en gezond haar dus stimuleert.Deze gummies smaken heel lekker naar zwarte bessen en dragen bij aan mooi, lang, gezond en glazend haar. Tegelijkertijd wordt het risico op haarbreuk verkleint.

OASE Hair Vitamins heeft in samenwerking met een Zwitsers bedrijf een nieuwe methode ontwikkeld om ingrediënten in een gummy te verwerken zonder gebruik te maken van gelatine of pectine, genaamd Soft GumsTM. Deze Soft GumsTM zijn vegan en halal gecertificeerd en zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De Soft GumsTM worden, op basis van de Zwitserse technologie, geproduceerd in Duitsland.

De ingrediënten

De ingrediënten die jouw haar helpen om weer mooi lang te groeien zijn als volgt:

  • Biotine
  • Selenium
  • Foliumzuur
  • Jodium
  • Niacine
  • Inositol
  • Bamboe extract
  • Aminozuren: carnitine, cysteïne en taurine
  • vitamine A, B6, B12, C en E

Op de website kun je meer lezen over het product en wat er precies in zit.

Hoe gebruik je de gummies?

Als je twee Soft Gums per dag neemt, krijg je alle belangrijke voedingsstoffen binnen die het haar nodig heeft om goed te kunnen groeien. Neem je er twee per dag, dan doe je 30 dagen met één potje. Zo’n potje kost €34 per stuk, maar wie weet ben jij straks wel de gelukkige winnares die OASE haarvitamines uit kan proberen.

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

Wil je deze prijs graag winnen? Dan is meedoen heel simpel. Laat in het formulier hieronder weten waarom je graag wil winnen, vermeld er meteen even je e-mailadres bij en dan neemt de Beautify redactie contact met je op als je de winnares bent. Klik hier om de algemene actievoorwaarden te lezen.

De winactie is afgelopen.

Volg je OASE al op Instagram?

Reageer op artikel:
Christmas Giveaway #9: win een half jaar lang de revolutionaire OASE haarvitamines voor jou en een vriendin t.w.v. €408
Sluiten