Christmas Giveaway #6: win Paula’s Choice skincare producten voor jouw huidtype t.w.v. €150

Het is december en dat betekent ongetwijfeld dat jij heel veel mooie cadeaus voor je dierbaren aan het shoppen bent. Maar heb je eigenlijk al jezelf verwend? Beautify geeft de komende tijd prachtige beautyprijzen weg via deze Christmas Giveaway. Iedere werkdag om 12:00 uur opent er een vakje van een nieuwe winactie. En psssst: wees er snel bij, want je hebt maar 24 uur om mee te doen.

Jij kunt deze feestdagen en het nieuwe jaar ingaan met een mooi beautycadeau op de deurmat. Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven voor de winactie van vandaag. Hieronder vertellen we je er met liefde álles over.

De winactie van vandaag: persoonlijk huidadvies en skincare producten van Paula’s Choice ter waarde van €150

Met de feestdagen voor de deur is het tijd om te stralen – van binnen en van buiten. Daarom werkt Beautify voor deze winactie samen met één van onze favoriete skincare merken: Paula’s Choice. Als je altijd al een perfect verzorgde en stralende huid hebt willen hebben, dan lukt het je wel met de producten van dit merk.

Welke huidverzorgingsproducten passen bij jou is heel persoonlijk. Wat bij je beste vriendin werkt, werkt misschien niet voor jou en vice versa. Daarom geven we niet zomaar een paar toppers uit het Paula’s Choice assortiment weg. Je krijgt een persoonlijk huidadvies via de mail, waarna Beautify ervoor zorgt dat jij de producten ontvangt die helemaal op jouw huid afgestemd zijn. Klinkt goed, toch?

De belangrijkste huidverzorgings vragen beantwoordt door oprichtsters Paula Begoun

Het belang van een goede huidverzorgingsroutine aldus Paula’s Choice oprichtster Paula Begoun:

Waarom heb ik een huidverzorgingsroutine nodig?

“Een huidverzorgingsroutine is de basis van een gezonde huid. Wat je huidtype ook is, je routine bestaat uit minimaal vier producten: een milde gezichtsreiniger, een exfoliant, een dagcrème met ten minste SPF 30 en een nachtcrème. Dit noemen we een essentiële routine en dat is het minimale wat je nodig hebt om je huid langdurig gezond en stralend te houden.”

Hoe weet ik welk product geschikt is voor mij?

“Je huidtype bepaalt welke textuur het beste bij je huid past. Een algemene richtlijn bij het kiezen van een geschikte textuur voor jouw huidtype: bij een normale tot droge huid kies je voor een crème- of lotiontextuur die je huid voedt en hydrateert, bij een vette huid kies je voor producten met een lichte textuur of een gel die je poriën niet verstoppen, als je een gecombineerde huid hebt kun je een product met een lichte textuur gebruiken op de vette delen van je huid en een product met een lotiontextuur voor de droge delen van je gezicht.”

Hoe kan ik mijn routine aanpassen aan de behoeften van mijn huid?

“Gaandeweg kun je erachter komen dat jouw huid meer nodig heeft dan een essentiële routine. Als je de routine wilt uitbreiden, heb je producten nodig die specifieke huidproblemen aanpakken. Welke producten je kiest, hangt af van welke huidproblemen je hebt. De producten die je kan gebruiken om je huidverzorgingsroutine uit te breiden: toners, serums, boosters, treatments en essences. Elk van deze producten heeft een ander doel.”

Toners: geformuleerd om het laatste restje talg te verwijderen en helpen je de huidbarrière te herstellen.
Serums: helpen de huid te beschermen, herstellen en voeden.
Boosters: bevatten een hoge concentratie van één cruciaal ingrediënt voor je huid om een specifiek huidprobleem aan te pakken.
Treatments: pakken hardnekkige huidproblemen aan.

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

Wil je deze prijs graag winnen? Dan is meedoen heel simpel. Laat in het formulier hieronder weten waarom je graag wil winnen, vermeld er meteen even je e-mailadres bij en dan neemt de Beautify redactie contact met je op als je de winnares bent. Klik hier om de algemene actievoorwaarden te lezen.

Deze winactie is afgelopen.

Volg je Paula’s Choice al op Instagram?

Reageer op artikel:
Christmas Giveaway #6: win Paula’s Choice skincare producten voor jouw huidtype t.w.v. €150
Sluiten