Christmas Giveaway #8: 4x STYLEDRY sets om met minimale inzet het mooiste haar ooit te krijgen

Het is december en dat betekent ongetwijfeld dat jij heel veel mooie cadeaus voor je dierbaren aan het shoppen bent. Maar heb je eigenlijk al jezelf verwend? Beautify geeft de komende tijd prachtige beautyprijzen weg via deze Christmas Giveaway. Iedere werkdag om 12:00 uur opent er een vakje van een nieuwe winactie. En psssst: wees er snel bij, want je hebt maar 24 uur om mee te doen.

Jij kunt deze feestdagen en het nieuwe jaar ingaan met een mooi beautycadeau op de deurmat. Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven voor de winactie van vandaag. Hieronder vertellen we je er met liefde álles over.

beautify adventskalender
STYLEDRY

De winactie van vandaag: 4x haarproducten van STYLEDRY

De feestdagen staan bijna voor de deur en geloof het of niet, maar het is een mooie tijd om je föhn een break te geven. Met de fijne producten van STYLEDRY zorg je ervoor dat je haar altijd goed zit. Zelfs als je van plan bent om te dansen tot in de vroege uurtjes. Om jou ook die #hairgoals te gunnen geven we de volgende vier sets weg. Zo kun je ervaren hoe je met minimale inzet maximaal resultaat bereikt:

STYLEDRY winactie op Beautify goldie set
STYLEDRY

1 x Limited Edition Disco Made Me Do It Goldie Bundle €27,95

Hoe leuk is deze set? Je krijgt de Turban Shower Cap in het goud inclusief een sparkly tasje. Helemaal top voor het feestseizoen. Daarnaast ontvangt de winnares van deze bundle ook de Dry Shampoo Compact Powder. Ja, dat lees je goed. Waar je een compacte poeder normaal gesproken voor je gezicht gebruikt, is deze speciaal gemaakt om je haaraanzet weer lekker fris te maken.

Winactie STYLEDRY
STYLEDRY

1 x Limited Edition Disco Made Me Do It Stella Silver Bundle €27,95

Dit is dezelfde set als die je hierboven ziet, maar dan in deze prachtige zilveren kleur.

styledry x beautify
STYLEDRY

1x STYLEDRY Starter Bundle €54,85

Met de Starter Bundle ben jij helemaal klaar om het mooiste haar van je leven te krijgen. Je krijgt in deze set de STYLEDRY bumbag, de Turban Shower cap (in de kleur after dark), maar ook de Dry Shampoo Compact Powder en Blot&Go (in de geur coconut breeze).

styledry beautify adventskalender
STYLEDRY

1x STYLEDRY Core Collection Bundle €54,85

Als je de gelukkige winnares van de Core Collection Bundle bent, krijg je de volgende producten. Je ontvangt thuis:
de STYLEDRY bumbag, Turban Shower cap (in de kleur cotton candy), Dry Shampoo Compact Powder en Blot&Go (in de geur orange blossom).

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

Wil je deze prijs graag winnen? Dan is meedoen heel simpel. Laat in het formulier hieronder weten waarom je graag wil winnen, vermeld er meteen even je e-mailadres bij en dan neemt de Beautify redactie contact met je op als je de winnares bent. Klik hier om de actievoorwaarden te lezen.

Deze winactie is afgelopen.

Volg je STYLEDRY al op Instagram?

Reageer op artikel:
Christmas Giveaway #8: 4x STYLEDRY sets om met minimale inzet het mooiste haar ooit te krijgen
Sluiten