Christmas Giveaway #1: win 1 van de 3 fantastische Zalando beauty adventskalenders

Het is december en dat betekent ongetwijfeld dat jij heel veel mooie cadeaus voor je dierbaren aan het shoppen bent. Maar heb je eigenlijk al jezelf verwend? Beautify geeft de komende tijd prachtige beautyprijzen weg via deze Christmas Giveaway. Iedere werkdag om 12:00 uur opent er een vakje van een nieuwe winactie. En psssst: wees er snel bij, want je hebt maar 24 uur om mee te doen.

Jij kunt deze feestdagen en het nieuwe jaar ingaan met een mooi beautycadeau op de deurmat. Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven voor de winactie van vandaag. Hieronder vertellen we je er met liefde álles over.

zalando beauty adventskalender
Zalando

De winactie van vandaag: 3x Zalando Beauty adventskalenders

De grootse lancering van Zalando Beauty heb je ongetwijfeld meegekregen. De immense digitale beautyafdeling is open for business en super leuk, want dit jaar verkopen ze onder andere een adventskalender. Je kunt de resterende dagen tot kerst aftellen en drie keer raden? Beautify verloot drie kalenders, zodat je gezellig mee kunt aftellen.

Een beauty adventskalender is één van de mooiste cadeaus die je kunt krijgen tijdens de feestmaand. Daarom kan het natuurlijk niet anders dan dat wij niet één, maar drie kalenders weggeven. In deze van Zalando Beauty zitten prachtige merken zoals MAC, Clinique en Essie. Maar ook genoeg merken die je ongetwijfeld nog niet geprobeerd hebt, dus dit is een perfect moment om kennis te maken met nieuwe producten.

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

Wil je deze prijs graag winnen? Dan is meedoen heel simpel. Laat in het formulier hieronder weten waarom je graag wil winnen, vermeld er meteen even je e-mailadres bij en dan neemt de Beautify redactie contact met je op als je de winnares bent. Klik hier om de actievoorwaarden te lezen.

Deze winactie is inmiddels afgelopen.

Volg je Zalando Beauty al op Instagram?

Reageer op artikel:
Christmas Giveaway #1: win 1 van de 3 fantastische Zalando beauty adventskalenders
Sluiten