Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 6 jul 2018

Wine-Opoly is de allerleukste Monopoly variant die er is en je wilt het meteen spelen met een wijntje

Trek de beste fles wijn open die je in huis hebt liggen en maak je op voor een potje Wine-Opoly met je besties. Deze nieuwe variant van Monopoly is werkelijk briljant, want alles draait om wijn en dat vinden wij fantastisch.

Monopoly heeft inmiddels tig verschillende varianten uitgebracht en dit is hoe dan ook onze nieuwe favoriet. Wine-Opoly draait volledig om wijnen en je leert er ook nog eens heel veel van. Proost.

Wine-Opoly

Bij deze editie speel je niet met gewone pionnen, maar met wijnflessen in verschillende kleuren (niet te verwarren met de wijnflessen die op je tafel staan). Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk druiventrossen koopt die je weer kunt verhandelen voor waardevollere wijnproducten.

Pas op, want de importkosten van wijn veranderen continu. Voor je het weet ben je je geld weer kwijt of nog erger, beland je in de wijnkelder. Normaal gesproken is dat geen straf, maar tijdens dit bordspelletje wel.

Bordspelletje bestellen

Het bordspel kost 73,50 euro (slik) en kun je bestellen op Bol.com. Als echte wijnfanaat heb je dat er natuurlijk wel voor over.

Reageer op artikel:
Wine-Opoly is de allerleukste Monopoly variant die er is en je wilt het meteen spelen met een wijntje
Sluiten