Zara Bircan
Zara Bircan Love & Seks 28 feb 2020

Jij wordt de beste wing woman voor je vriendinnen met deze 5 tips

Ooit breekt de dag aan dat je al deze tips nodig hebt, want hoe word je nou een goede wing woman? Als het zover is, ben jij in ieder geval voorbereid en word je voor je het weet een bruidsmeisje van je beste vriendin.

Als jij weet hoe leuk je vriendin is, kun je haar helpen dit aan een ander te laten zien. Weet zij even niet meer hoe ze een gesprek aanslaat met die knapperd aan de bar, dan schiet jij haar graag te hulp.

Zó word jij de beste wing woman voor je vriendinnen

Gelukkig kunnen al je vriendinnen op jou rekenen, want jij weet met deze tips wat nodig is om een goede wing woman te zijn. En heb je er zelf één nodig? Dan kan het geen kwaad om deze tips met je vriendinnen te delen. Zolang het leuk blijft (en geen taakje wordt), kan het bijna niet misgaan.

1. Bespreek wat je gaat zeggen

Als je vriendin te bescheiden is om die ene knapperd zelf aan de haak te slaan, is het belangrijk dat je haar goed neerzet. Stel haar dus gerust en laat haar weten hoe je diegene gaat benaderen. Werk met de manier die zij het fijnst vindt en geef de potentiële lover een goede indruk van haar.

2. Wijk niet te veel af van je doel

Als je die knapperd nu eenmaal hebt aangesproken, is een ijsbreker zeker niet verkeerd. Maar vergeet niet waarvoor je hier bent, je wilt je vriendin namelijk goed neerzetten. Betrek haar dan vooral bij het gesprek voordat je heel toevallig even weg moet en laat haar het gesprek overnemen.

3. Kijk waar je vriendin in kan haken

Natuurlijk kan je je vriendin niet alleen achterlaten als ze niet weet hoe ze het gesprek verder kan oppakken. Stel haar potentiële lover een paar algemene vragen en kom erachter wat ze allebei interessant vinden. Weet jouw beste vriendinnetje veel over de hele Star Wars reeks, dan weet je dat het tijd is om je terug te trekken.

4. Schiet te hulp als dat nodig is

Het kan zo zijn dat je vriendin na een gesprek toch niet meer weet waar ze het over moet hebben. Als er echt potentie in zit, kun je haar nog een extra aanmoedigen om het gesprek gaande te houden. Houd haar in de gaten voor het geval ze je weer nodig heeft. Misschien kun je haar potentiële lover een leuk feitje over je vriendin vertellen.

5. Leg je erbij neer als het niet lukt

Lukt het niet met deze potentiële lover? Vertel je vriendin dat je haar nodig hebt als je merkt dat het niet lekker loopt. Vergeet niet dat je het altijd nog opnieuw kunt proberen bij een ander.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jij wordt de beste wing woman voor je vriendinnen met deze 5 tips
Sluiten