Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 10 mei 2018

Hebben! Met dit apparaat kan je letterlijk shotjes samen met je vriendinnen doen

Is jouw girlsquad avond niet compleet zonder 30 Seconds en wat flessen alcohol? Dan is er goed nieuws voor jou en je besties. Er is nu namelijk een speciale gadget waarmee je letterlijk tegelijk shotjes met je vriendinnen at. Bottoms up.

Van een chemisch Flügeltje tot een Split: als een wilde avond met je besties niet compleet is zonder shotjes is de Wingman Shot Glass een absolute musthave in jouw collectie.

Wingman Shot Glass

Maak kennis met de Wingman Shot Glass. Deze gadget – als je het zo kunt noemen – is ideaal als je shotjes doen met een vriendin naar een hoger niveau wil tillen. Het apparaat zorgt er namelijk voor dat jullie tegelijkertijd een drankje kunnen wegtikken.

De Wingman Shot Glass heeft niet veel uitleg nodig, maar voor een optimale ervaring kun je altijd de video hieronder even checken:

Take Shots with Your BFF with a Mini Shotski

This is a mini shotski.If you want to buy one, use this link. We'll make some money to support our videos: http://insder.co/WingmanShotSki.

Geplaatst door INVENTIONS INSIDER op Maandag 26 maart 2018

Dit heb ik nodig! Waar koop je het?

Denk je alleen nog maar: girllll, dit heb ik in m’n leven nodig? Dan is het aan te raden om als de wiedeweerga naar Amazon te gaan. Het shot glas vind je namelijk hier voor iets meer dan 8 euro.

Heb je het in huis? Dan zit er nog maar één ding op. Nodig al je vriendinnen uit, haal de flessen drank in huis en zorg dat je de volgende dag vrij bent.

Reageer op artikel:
Hebben! Met dit apparaat kan je letterlijk shotjes samen met je vriendinnen doen
Sluiten