Renée
Renée | LinkedIn Life 15 augustus 2018

Haha je krijgt nu betaald om wingwoman van je beste vriendin te zijn

Zoek niet verder, wij hebben je droombaan gevonden. Je houdt van je vriendinnen en je wilt natuurlijk geld verdienen, dus waarom word je niet de wingwoman van je beste vriendin? In Engeland verdien je er een leuk maandsalaris mee.

Als je uitgaat en je wilt dat je vriendin gaat scoren ben je toch al een wingwoman. Dus waarom zou je je skills niet op je cv zetten en er geld mee verdienen?

Wingwoman als carrière

Stel je eens voor dat je professioneel uitgaat en er dus geld voor krijgt. Dan is het toch fantastisch als je ondertussen iemand aan een leuke man helpt? In Engeland wordt deze droom in ieder geval werkelijkheid.

De website Bark.com heeft de wingwoman service geïntroduceerd. Je verdient zo 33 euro per uur door klanten voor te stellen aan potentiële dates bij sociale gelegenheden. Hoe fantastisch leuk is dat.

Aanmelden

Potentiële matchmakers mogen trouwens niet flirten met de mannen, dus helaas mag je niet ondertussen een leuke date voor jezelf regelen. Heb je toch nog interesse? Verhuis dan snel naar Engeland en meld je aan.

Lolllll! Dit penis drankspel maakt iedere vriendinnenavond compleet

Reageer op artikel:
Haha je krijgt nu betaald om wingwoman van je beste vriendin te zijn
Sluiten