Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 1 november 2017

Shopaholics! Hoog Catharijne is vanaf nu 6 dagen per week ’s avonds geopend

Offline winkelen wordt een stuk lastiger als je de hele dag opgesloten zit in een collegezaal of op je werk. Hoewel online shopsessies dan natuurlijk ontzettend handig zijn, heeft winkelen in levensechte winkelstraten toch iets wat niet zomaar door een beeldscherm vervangen kan worden. Alleen, je red het niet altijd vóór 18:00 uur. Gelukkig hebben de winkels in Hoog Catharijne onze gebeden gehoord.

’s Avonds heb je vaak tijd om te winkelen, maar overdag niet. Dan hebben we allemaal onze verplichtingen en kunnen we vaak niet zomaar weg. Alleen, de winkels zijn ’s avonds dicht. Soms wil je echter een outfit even proberen in de winkel, of wil je nú wat hebben. Tot nu toe was dat niet mogelijk, behalve op die ene koopavond op donderdag na.

Echter, dat gaat nu veranderen. In Utrecht. Want daar kun je nu zes dagen per week ’s avonds terecht. Hoera.

Winkels in Hoog Catharijne langer open

In enkele steden is het al mogelijk, maar vanaf nu ook in Utrecht. De winkels in Hoog Catharijne blijven vanaf nu namelijk langer open zodat iedereen die overdag geen tijd heeft om te winkelen nog even langs kan komen. Iedere dag, met uitzondering van zondag, kun je er tot 20.00 uur terecht. Iedere avond koopavond, dat klink toch fantatisch?

En als we geluk hebben, dan volgen er nog meer ondernemers in de binnenstad. Wij hebben onze plannen voor vanavond in ieder geval al verzet.

Dit nieuws wil je ook zeker niet missen: Sparen geblazen: In deze Nederlandse stad komt het allergrootste winkelcentrum van het hele land

Reageer op artikel:
Shopaholics! Hoog Catharijne is vanaf nu 6 dagen per week ’s avonds geopend
Sluiten