Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 12 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn ze dan: de gelukkige winnaars van Love Island 2020

Gisteravond was alweer de laatste aflevering van het liefdesprogramma Love Island seizoen twee. In de finale stonden vier koppels: Mattheüs en Jaimy, Mert en Joan, Gianni en Eilish en Giuliano & Feline. Maar wie oh wie waren de winnaars van Love Island 2020?

Spoileralert: als je de laatste aflevering nog niet hebt gezien – doe dat dan eerst voordat je dit artikel verder leest.

Winnaars Love Island 2020

Voordat we erachter kwamen dat Remco een vriendinnetje thuis had zitten, waren Remco en Imen ook serieuze kansmakers om te winnen in de finale. Overigens ging dit zelfde gerucht ook rond over Feline, maar omdat dit nooit bevestigd was -stond zij gewoon in de finale en maakte ze nog steeds kans op €25.000 euro.

Laatste aflevering

Wanneer je de aflevering hebt gezien, weet je dat het in de middag nogal spannend was bij de Islanders. Om een beetje van de spanningen weg te blijven, werden er lessen gevolgd in latino-dansen. Bij de ene ging dat beter (lees: Mattheüs en Jaimy) dan bij de ander (lees: Mert en Joan).

Maar op gegeven moment was het moment toch echt daar. De ladies kregen de tijd om een mooie jurk te gaan scoren voor de avond en de mannen bleven in de villa om hun gevoelens op papier te krijgen – om dit vervolgens in de avond voor te kunnen lezen voor hun dame. Vooral Mert vond dit lastig…

Het winnende koppel

Nadat iedereen hun gevoelens had geuit naar de ander, werd het toch tijd om te gaan beginnen met het vertellen van de uitslag. Presentator Viktor Verhulst onthulde wie de nummer vier van het seizoen was geworden – dat waren Mattheüs en Jaimy. Het koppel dat derde werd, waren Feline en Giuliano.

Toen werd het echt spannend – de ultieme ontknoping met twee koppels waarvan we het al hadden verwacht: Mert en Joan versus Gianni en Eilish. Maar de uiteindelijke winnaars waren dan toch… Mert en Joan! Zij gingen er vandoor met €25.000 en heel veel liefde.

Lees ook: Omg! Vóór Love Island was Jaimy nog aan het daten met Matthy van vorig seizoen

Reageer op artikel:
Dit zijn ze dan: de gelukkige winnaars van Love Island 2020
Sluiten