WINNEN! 250 euro shoptegoed + kaarten voor de VIP opening van Primark Amsterdam

Ein-de-lijk gaat op 1 december de flagshipstore van Primark in Amsterdam open. Er waren natuurlijk al vijftien winkels in ons kikkerlandje, maar die ene grote op het Damrak doet ons hartje toch wel sneller kloppen. En het allerbeste nieuws: jij kunt kans maken om bij de VIP opening te zijn om daar te shoppen.

De winkel op het Damrak in Amsterdam gaat op 1 december om 10.00 uur officieel open en het wordt de allergrootste Primark van ons land. De avond daarvoor is de VIP opening waar jij bij kunt zijn! De winkel zal maar liefst 8287 vierkante meter groot zijn. En dat betekent: zeven verdiepingen vol met de nieuwste betaalbare mode, accessoires en beautyproducten.

In de nieuwe winkel vind je ook een trendkamer en een zithoek met gratis Wifi. Altijd fijn als je even op adem wilt komen tijdens het shoppen (het is tenslotte een cardio workout).

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Wil jij bij de VIP opening zijn én shoppen voor 250 euro?

Ben jij een echte Primark fan? En wil je (samen met een vriendin) aanwezig bij de exclusieve VIP-night store opening op 30 november? En willen jullie dan ook nog eens een voucher winnen van 250 euro om tijdens die avond helemaal los te kunnen gaan? Doe dan mee aan onze winactie.

Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij de gelukkige. We maken de winnaar bekend op 25 november.

Update: de winactie is helaas afgelopen
[contact-form-7 id=”77654″ title=”Winactie Primark shoptegoed”]

Ps. Primark Amsterdam zal iedere dag geopend zijn van 9.00 tot 21.00 uur. Behalve op zondag dan kun je shoppen van 11.00 tot 19.00 uur.

In samenwerking met Primark

Reageer op artikel:
WINNEN! 250 euro shoptegoed + kaarten voor de VIP opening van Primark Amsterdam
Sluiten