Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 28 okt 2016

WINNEN! Een jaar lang olijfolie van je eigen boom op Kreta

Ben jij dé keukenprinses? Bak je altijd met olijfolie en geniet je van overheerlijke salades met olijfolie? Dan is dit cadeau perfect voor jou. Met deze winactie maak je namelijk kans op een jaar lang je eigen olijfboom op Kreta inclusief de olie. Dat betekent een geinig boompje én lekkere olijfolie helemaal voor jou. Benieuwd hoe je wint?

Beautify en Gkazas Olijfolie sloegen de handen ineen om jou gelukkig te maken. Wij mogen namelijk een Gkazas box met olijfolie inclusief olijfboom verloten. En niet zomaar eentje. Deze olijfboom staat op Kreta en produceert de allerlekkerste biologische olijfolie, voor maar liefst een jaar lang. En jij kan de gelukkige zijn die de oogst met open armen mag ontvangen.

Dan krijg je een olijfboom, net zoals wij. Hoe cool is dat?

Gkazas Olijfolie is opgericht door een Nederlands-Griekse familie die met veel liefde op hun eigen land olijfolie produceert. De olijfolie wordt op authentieke wijze bereid in de bergen van Kreta, waar de bodem wordt bemest door geiten en schapen die vrij grazen. De olijfbomen krijgen hun water van natuurlijke neerslag en iedere winter worden de olijven zelf geperst. En dat levert een fantastisch, (h)eerlijk en biologisch familieproduct op.

Hoe kun je winnen?

Loopt het water je al in de mond? Zo kun je meedoen:

  • Like de Beautify Facebook pagina en de post over de winactie
  • Like de Gkazas Olijfolie Facebook pagina
  • Deel het Facebook bericht van deze winactie en zorg dat de zichtbaarheid op ‘openbaar’ staat zodat wij het kunnen zien
  • Vertel ons waarom jij graag je eigen olijfboom zou willen, of tag degene die jij het gunt
  • Let op: de winnares wordt op maandag 7 november bekendgemaakt

Veel succes!

Reageer op artikel:
WINNEN! Een jaar lang olijfolie van je eigen boom op Kreta
Sluiten