WINNEN! Een kappersbeurt bij kapsalon Rob Peetoom

Voor iedereen die wel eens met de handen in haar haar zit. Voor iedereen die op zoek is naar de allermooiste versie van haarzelf. En voor iedereen die gewoon een keertje heel erg verwend wil worden. Voor die vrouwen hebben wij de allerleukste winactie. Je kunt namelijk een make-over winnen bij Rob Peetoom.

Beautify werkt al langer samen met topkapsalon Rob Peetoom en sloeg nu weer de handen inéén. Dit keer om jou gelukkig te maken. Naast het haar van Beautify’s Lotte en de talloze haarvideo’s is er nu een winactie waar iemand heel gelukkig van gaat worden.

De beste kapper in de hele wereld heeft mijn haar weer mooi gemaakt ? @mikavanleeuwen @robpeetoom #kapper #nieuwhaar #robpeetoom

A photo posted by Lotte (@lottenijborg) on

Je kunt namelijk nu een complete make-over winnen. De winnares mag plaatsnemen in de stoel in de salon van Rob Peetoom op de Zuidas in Amsterdam. En daarna mag ze helemaal herboren en als nieuw weer naar huis, met een gloednieuw knap kapsel en prachtige make-up. Je mag natuurlijk zelf bepalen wat jouw droomkapsel is en wat je mooi vindt qua make-up maar de experts van Rob staan voor je klaar om je zo goed mogelijk te adviseren natuurlijk.

Hoe kun je winnen?

Wil jij wel eens een totaal nieuw kapsel en wil je kans maken op de metamorfose door Rob Peetoom? Zo kun je meedoen:

1. Like de Facebook pagina van Beautify en Rob Peetoom
2. Laat een reactie achter waarin je vertelt waarom jij een make-over verdient door Rob Peetoom
3. Deel het bericht op je eigen timeline

WINNEN! Een complete make-over bij Rob Peetoom Hair Make-up Beauty; je krijgt een complete knip- en verfbeurt naar keuze…

Geplaatst door Beautify op maandag 21 maart 2016

Succes! De winnares wordt op 31 maart bekend gemaakt.

Reageer op artikel:
WINNEN! Een kappersbeurt bij kapsalon Rob Peetoom
Sluiten