Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 12 september 2017

Winnen! Een manicure voor jou en je bruidsmeisjes op je grote dag

Als je lover onlangs op één knie is gegaan, waan je je waarschijnlijk in de zevende hemel. Maar stress levert zo'n aanzoek ook op, want er moet een hoop geregeld worden voor je bruiloft. Gelukkig hoef je je geen zorgen meer te maken over je nagels. Want wij hebben een té leuke winactie.

Winnen winnnen winnen

We hebben namelijk een super leuke samenwerking met Essie. Het nagellakmerk heeft een nieuwe bruidscollectie daar kun jij als aanstaand bruidje van profiteren. Je kunt namelijk een manicure winnen voor jou en je bruidsgezelschap op de grote dag. Of op een ander moment dat het jullie uitkomt.

De manicuredames van Essie komen naar je toe als je wint. Na de manicure is er voor alle deelnemende dames een mooi lakje uit de collectie (ter waarde van 12,99 euro) en voor de bruid zelf natuurlijk de hele collectie. Die bestaat uit zes lakjes en een topcoat.

Wat moet je doen voor deze Essie Bridal manicure?

Ga je trouwen en wil je winnen? Snappen we. Je hoeft eigenlijk maar één ding te doen. En dat is het romantische verhaal van je aanzoek te delen op ons Instagram kanaal.

Volg ons op Instagram en vertel je verhaal bij deze post:

De enige voorwaarde is verder dat je bruiloft in 2017 in Nederland plaatsvindt.

Je kunt tot en met zondag 17 september meedoen. Volgende week maken we de winnares bekend.

Misschien wil je deze schoenen ook hebben voor je huwelijk. Lees dan: Deze Beauty and the Beast hakken maken jou de prinses uit je dromen

Reageer op artikel:
Winnen! Een manicure voor jou en je bruidsmeisjes op je grote dag
Sluiten