WINNEN: wij geven het állerleukste Valentijnscadeau weg: een nachtje met je lover in the Hoxton

Yasmine Esser 9 feb 2016 Love

Misschien heb je al lang en breed het ultieme Valentijnscadeau voor je lover bemachtigd. Maar wij willen de meest romantische dag van het jaar voor jou nog graag véél beter maken. En daarom geven we in samenwerking met hotel the Hoxton een overnachting weg voor jou en je lover op een moment naar keuze.

The Hoxton is een fantastisch hotel, sinds afgelopen zomer gevestigd in hartje centrum Amsterdam. Het hotel beslaat vijf grachtenpanden waardoor je uitzicht hebt op zowel de Herengracht als de Singel.

Het hotel heeft 111 heerlijke kamers. En zelfs van de lobby word je al helemaal happy. Het lijkt op een gezellig, warm buurtcafé waar iedereen welkom is. Denk: chesterfieldbanken, fauteuils en een openhaard. Maar natuurlijk wél met een modern en stylish tintje.

hoxton1

hoxton2

Win een fantastische nacht in the Hoxton

Waar zou je je lover nou liever mee naar toe willen nemen? Verras je lover op Valentijnsdag en geef hem een overnachting.

Beautify maakt op 14 februari de winnaar van de actie bekend, zodat je je lover blij kunt maken op Valentijnsdag. In overleg met the Hoxton kunnen jullie zelf een geschikt moment vinden om jullie romantische nacht samen te beleven.

Zo kun je meedoen om te winnen:

1. Deel de Facebookpost over deze actie op je Timeline
2. Vul onderstaand formulier in

[contact-form-7 id=”53796″ title=”Hoxton”]

Reageer op artikel:
WINNEN: wij geven het állerleukste Valentijnscadeau weg: een nachtje met je lover in the Hoxton
Sluiten