Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 21 jun 2017

Te lief: Winnie de Poe krijgt een real life movie

Was jij vroeger ook helemaal gek van dat lieve beertje? Winnie de Poe is een giga jeugdsentiment en stiekem worden we allemaal nog steeds blij van het kijken naar een lief filmpje van zijn avonturen. Daarom is het ook mega fijn dat er nu een volwassen versie is van deze film.

Ja, want lieve Winnie krijgt een real life movie. En nee, dat is niet met een of andere mega beer á la Jungle Book, maar een verhaal achter het ontstaan van Winnie himself. De naam van de film heet Goodbye Christopher Robin en het is een prachtige en ontroerend verhaal.

Een prachtige trailer

Dat het een emotioneel verhaal wordt, blijkt maar weer uit de prachtige trailer die de makers hebben uitgebracht. Goodbye Christopher Robin gaat over de band tussen A.A. Milne, de bedenker van Winnie de Poe, en zijn zoon Christopher Robin. Het is de collectie knuffels die Milne op het idee bracht om de klassieker Winnie de Poe te schrijven. Hiermee wilt hij een gevoel van hoop en liefde teruggeven aan kinderen na de eerste Wereld Oorlog.

De film belooft een prachtig verhaal te worden en daarom wil jij nu alvast 13 oktober in jouw agenda noteren. Met wie ga jij deze prachtige film bekijken? Dat mag ook jouw teddybeer zijn hoor.

Deze film wil jij ook zien: De trailer van the Little Mermaid is hier en het ziet er a-dem-be-ne-mend uitDe trailer van the Little Mermaid is hier en het ziet er a-dem-be-ne-mend uit

Reageer op artikel:
Te lief: Winnie de Poe krijgt een real life movie
Sluiten