Model met vitiligo lanceert een mega campagne en wat zijn we trots

De prachtige Winnie Harlow heeft vitiligo. Een huidziekte die ervoor zorgt dat ze haar bruine huid langzaam aan het verliezen is. We schreven al eerder over de modellen carrière van deze beauty. Maar nu is haar campagne gestart. En die moét je even zien.

Ze is pas negentien jaar, maar al een groot model. Een model waarover veel geschreven is. Een model die de standaarden doorbreekt en laat zien dat mooi zijn iets heel anders is dan aan het standaard beeld voldoen.

Al snel nadat Winnie Harlow over ter wereld werd besproken, tekende ze al snel een contract met Diesel. En dit is het resultaat:

Maar naast het gezicht zijn voor een prachtig merk is Winnie Harlow ook vastbesloten om mensen te inspireren. In de onderstaande video praat ze dan ook over haar relatie met ‘beauty’, hoe gemeen sommige mensen kunnen zijn en hoe ze daarmee om is gegaan, hoe je van jezelf kunt houden en wat jou anders en speciaal maakt. Een echte aanrader om te kijken want deze powervrouw is one to watch en one to stay.

Reageer op artikel:
Model met vitiligo lanceert een mega campagne en wat zijn we trots
Sluiten