Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Nieuws 15 feb 2017

Winning! Meisjes die héél lang single zijn worden de leukste girlfriends

Misschien ben je bang dat je er een beetje uit ligt, nu je al zo lang single bent. Want weet je überhaupt nog wel hoe je je moet gedragen bij een man? En laat staan in een relatie? Girl, maak je geen zorgen want dat lange single zijn werpt geliefde vruchten af.

1. Je hebt geen idee hoe het ´moet´

Soms kan een nadeel juist een voordeel worden. Doordat je niet meer weet hoe het is om met iemand te zijn, ben je heel onbevangen. Dit maakt dat je openstaat voor alles, niet snel conclusies trekt en het allemaal wel ziet. Dingen die mannen woestaantrekkelijk vinden, want ze hebben genoeg meisjes gezien die al een heel stappenplan hadden.

2. Je laat je leven niet van een ander afhangen

Doordat je al een tijd, misschien zelfs meerdere jaren single bent, ben je behoorlijk op jezelf gericht. Je houdt wat dat betreft weinig rekening met anderen, want dat heb je niet hoeven doen. Misschien is het even wennen weer met een man. Maar wát zal hij blij zijn als hij ziet dat je niet altijd je planning laat afhangen van zijn plannen.

3. Je hebt een jaloersmakende vriendengroep

Als single vrouw heb je de laatste jaren geen enkel moment je vrienden of vriendinnen op een tweede plaats gezet. Op belangrijke momenten ben jij er altijd en dat heeft geresulteerd in belachelijk goede vriendschappen. Je toekomstige lover zal het geweldig vinden dat je zo´n sociale vlinder bent. Misschien zélfs een beetje jaloers.

4. Mannen vinden je een gigantische catch

Want, zoals ze zeggen: wat je niet kan krijgen, wil je hebben. Mannen vinden het waarschijnlijk maar vreemd dat je nog single bent. En geef ze eens ongelijk, je bent nogal kieskeurig. Maar juist daardoor jagen ze net zolang op je totdat ze je hebben. En als ze dan eindelijk hun trofee (jij) hebben, zullen ze er alles aan doen om er goed op te passen. Want trofeeën win je niet elk jaar.

5. Je bent nogal recht door zee

Na al die jaren alleen zijn weet je verdomd goed wat je wel en niet wilt. En je hebt er ondertussen ook geen moeite meer mee om dat luid en duidelijk te vertellen. Je bent niet het meisje dat het allemaal niet meer weet. Nee, je hebt genoeg tijd gehad om précies te weten wat je wilt in een relatie. En vergeet niet, mannen zijn wat dat betreft simpel en houden van duidelijkheid. Bonuspunt voor jou.

6. Als je eenmaal kiest…

Als jij eenmaal je hart hebt weggeven zal je ´em ook niet meer zo snel terugvragen. De vent die jou heeft gevangen mag heel hard in zijn handjes knijpen. Want je gaat er niet zomaar vandoor en zal ten alle tijden *ahum* lief zijn. Je hebt éindelijk gevonden wat je wilde en en sprookjeshuwelijk zal er komen, met hem.

Zal het zo´n vaart lopen?
Meisjes met deze namen hebben de grootste kans om zich te verloven in 2017

Reageer op artikel:
Winning! Meisjes die héél lang single zijn worden de leukste girlfriends
Sluiten