Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Travel 27 jan 2019

Winning! Meisjes die in hun eentje reizen worden aardiger gevonden

Oké, dat je een tof wijf bent omdat je moederziel alleen de planeet verkent mag duidelijk zijn. Het is jou en je backpack die alles met elkaar moeten doen én de wereld ligt letterlijk aan je voeten. Maar wist je al dat meisjes die alleen reizen aardiger worden gevonden door hun omgeving? Duh, logisch:

Je hebt een gunfactor van hier tot ginder

Zo gek is het niet dat op elk feestje iedereen aan je lip hangt. Niet per se (stiekem natuurlijk ook), omdat je veel te vertellen hebt over je reizen maar ook om iets anders. Doordat je zoveel plekken, culturen, mensen én situaties hebt meegemaakt weet je je overal aan te passen en te redden.

Want, je hebt tijdens het reizen als geen ander geleerd dat als je je niet aanpast je wel héél erg alleen kunt gaan voelen. Maar ook doordat je zoveel verschillende mensen hebt ontmoet heb je geleerd dat iedereen anders is en vooral dat dáár niets mis mee is.

Je bent écht

Je openstellen voor nieuwe mensen is iets wat jij zonder moeite doet. En waarom mensen dát zou fijn vinden? Het is gemeend, want een meisje dat in haar eentje reist kan niet anders dan rete nieuwsgierig zijn naar de wereld en haar bewoners.

Dit is de reden waarom reizen zo belangrijk voor jou is:
Wanderlust: waarom sommige mensen geboren zijn om te reizen

Elite Daily

Reageer op artikel:
Winning! Meisjes die in hun eentje reizen worden aardiger gevonden
Sluiten