Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Love 13 feb 2020

Snuggle season! 6 x waarom de winter zo fijn is als je een relatie hebt

De winter is koud, donker en guur. Maar juist daarom is dit zo’n heerlijk seizoen als je een relatie hebt. De winter is misschien wel de gezelligste tijd van het jaar met je lover. En je krijgt het vanzelf warm van al die liefde.

In de winter kun je je met je lover ongegeneerd afsluiten van de buitenwereld. Iedereen zit immers binnen dus de sociale verplichtingen staan op een laag pitje. Jullie relatie daarentegen staat meer dan ooit AAN.

Waarom de winter zo fijn is als je een relatie hebt

De winter zorgt ervoor dat lovers letterlijk warmte bij elkaar gaan zoeken. Je wilt dichtbij elkaar zijn én zoveel mogelijk tijd met elkaar doorbrengen als het buiten koud en donker is.

Ben jij juist grootst fan van de winter? Dan herken je deze redenen hoe dan ook. Ben jij meer het zomertype? Dan geven we je nu op een papiertje dat jij straks meer dan ooit van de winter gaat houden.

1. Jullie kunnen je afzonderen van de buitenwereld

In de zomer staan jullie agenda’s altijd bomvol met sociale dingen. Festivals, vakantie en borrels op het terras. Super gezellig natuurlijk, maar in de winter is het een stuk rustiger. Je hoeft je naar niemand te verantwoorden dat jij zeven dagen per week je huis niet uitkomt.

2. De hele nacht lepeltje-lepeltje

In de winter kan het behoorlijk koud zijn in jullie huis. Des te meer reden om de hele nacht heerlijk tegen elkaar aan te kruipen. En geniet er maar van meid, want voordat je het weet is de winter voorbij en is het te warm om zo te liggen. Slapen was nog nooit zó fijn.

3. Comfort food, rode wijn en Netflix

Héérlijk. Jullie kunnen helemaal los in de keuken samen. Goddelijke vette pasta’s met te veel kaas, overheerlijke ovenschalen en kaasfondue met stokbroodjes. Natuurlijk allemaal met een glas rood erbij. Vervolgens duiken jullie in huispak op de bank om jullie nieuwe Netflix verslaving te kijken. Eerlijk, de avonden gaan toch niet beter worden in je relatie?

4. Daten was nog nooit zo goedkoop in een relatie

We blijven echte tatta’s hè? In de zomer geef je geld uit als water. Terrasje hier, bootje daar én elk weekend een festival. Leuk allemaal maar niet goed voor de portemonnee. Doordat de winter enigszins saai is wat betreft activiteiten blijven jullie lekker thuis. Spelletjes spelen, zelf koken en bij het haardvuur zitten. Zo onwijs gezellig en het kost je alleen de boodschappen.

5. Elke avond is romantisch

De kerstboom staat, de kaarsjes branden en de kleedjes liggen klaar op de bank. Romantischer dan dit gaat het niet worden. De winter heeft iets waardoor elke relatie romantischer lijkt. En dat allemaal door dit geweldige seizoen. Zelfs jullie huispakken zijn ineens romantisch. Het zit in de kleine dingen.

6. Winterse zondagen met een relatie zijn voor… sexy time

Want als het toch regent en koud is buiten kunnen jullie zonder schuldgevoel in bed blijven liggen. Wedden dat jullie nog nooit zoveel sexy time hebben als deze winter? Altijd goed voor een relatie.

Meer over het hebben van een relatie:

Reageer op artikel:
Snuggle season! 6 x waarom de winter zo fijn is als je een relatie hebt
Sluiten