Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 9 jan 2019

Sneeuw- en schaatsliefhebbers opgelet! De winter gaat er nu echt aankomen

We begonnen al een beetje te twijfelen aan Piet Paulusma. De Friese weerman had een paar maanden geleden een ware horrorwinter voorspeld, maar tot nu toe was het best wel warm voor de tijd van het jaar. Maar wees gewaarschuwd, want daar gaat verandering in komen.

Haal je sjaals, mutsen en handschoenen maar tevoorschijn. En je schaatsen misschien ook, want het gaat nu echt gebeuren. De winter komt eraan.

Eind januari 2019 wordt het heel koud

Als je een ware winterliefhebber bent, kun je nu je geluk niet op waarschijnlijk. Want volgens de laatste voorspellingen kan het vanaf de laatste week van januari ijzig koud gaan worden in Nederland. Denk: zelfs overdag temperaturen onder het vriespunt.

Weerplaza heeft een voorspelling gedaan voor de komende dertig dagen en daaruit blijkt dat de koude periode waarschijnlijk minimaal twee weken blijft. De weermannen en -vrouwen denken dat het vanaf eind februari weer zachter weer wordt.

Wapen je: de winter komt eraan en hij duurt tot eind februari

Tja, wel even slikken als je geen winterfan bent. Maar ach, écht zeker is het nog niet, want volgens Weerplaza is het heel moeilijk om zo ver van tevoren een goede voorspelling te maken. De kans bestaat dus dat het allemaal wel meevalt.

En zie je het toch allemaal niet zitten, dan kun je altijd nog op reis gaan.

Dit zijn 7 zonbestemmingen waar je in de winter naar toe kunt die betaalbaar zijn

weerplaza.nl

Reageer op artikel:
Sneeuw- en schaatsliefhebbers opgelet! De winter gaat er nu echt aankomen
Sluiten