Wist je dat je deze beautyproducten beter in de koelkast kunt bewaren?

Verklaar ons voor gek, maar je beautyproducten koel bewaren staat al langer bekend als een behoorlijk goed idee. Alleen al een verkoelende gel op je ogen kunnen smeren na een nacht stappen.. Welke producten kun je het beste koel bewaren en vooral, waarom?

Ooggels

Een fijne gel gevonden tegen wallen? Probeer hem dan eens nadat je je gel een nachtje in de koelkast hebt gelegd. De verkoeling werkt namelijk mee met het product en zorgt voor een nog beter resultaat.

Nagellak

Nagellak die je op kamertemperatuur bewaart wordt sneller stroperig. Echter je kleurtjes in de koelkast bewaren zorgt ervoor dat je ze na vier keer intensief gebruiken niet meteen weg hoeft te gooien. Daarbij smeren ze ook nog eens makkelijker uit wanneer ze koud zijn. Win win!

Producten met vitamine A en C

Wanneer je fijne smeersels met vitamine A en C eenmaal hebt geopend verdwijnen de vitamines redelijk snel. De oplossing? Drie maal raden.. Zo gaan die dure crèmepjes een stuk langer mee en werken ze ook nog eens beter.

Oog- en lippotloden

40 minuutjes in de koelkast en je hebt een perfecte, stevige punt om super strakke lijntjes mee te zetten. Wat willen we nog meer?

Parfum

Hoewel deze flesjes prachtig staan opgelijnd in je slaap- of badkamer, is het nu toch echt tijd om ze te gaan verplaatsen. Lucht, zonlicht en warmte zijn namelijk de vijand van je heerlijke parfums, hup in de koelkast ermee.

Onthoud: Producten als Moroccan oil, gezichtsoliën, primers met siliconen en vloeibare foundation kun je beter niet koelen. Deze kunnen namelijk een vaste vorm aannemen onder koele omstandigheden. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor klagende huisgenoten indien de koelkast voortaan is ingenomen door jouw beautystash.

Reageer op artikel:
Wist je dat je deze beautyproducten beter in de koelkast kunt bewaren?
Sluiten