Wit oogpotlood draag je deze winter zo

Het blijft een all time favorite, maar vergeet zwarte eyeliner aan de onderkant van je ogen. Geef je winterse look extra kracht door in plaats daarvan voor een wit oogpotlood te kiezen. Je draagt 'm deze winter zo:

Omlijn je ogen

Gebruik voor deze look een wit oogpotlood langs de boven- en onderkant van je ogen. Zorg dat je dunne lijntjes aanbrengt en verbind ze met elkaar aan de binnenkant van je ogen.

In combinatie met een smokey eye

Om een intense smokey eye fris te maken, kun je perfect gebruik maken van wit. Breng een donkergrijze oogschaduw aan op je ooglid en een iets lichtere grijs in je arcadeboog. Blend het geheel mooi samen en breng een zwarte eyeliner aan op je bovenste ooglid. Maak de look af door wit oogpotlood op je waterlijn aan te brengen. Dit geeft een mooi contrasterend effect.

Wit oogpotlood en ijzig blauw

Combineer een wit oogpotlood met een blauwe kleur voor een ijzige look. Het kan bijna niet simpeler, want voor deze look heb je alleen oogpotlood nodig. Pak een witte kleur en breng het aan op je waterlijn. Ga daarna met een blauw oogpotlood over het witte heen.

Grafisch geheel

Ga voor een grafisch geheel door wit te combineren met rood en zwart oogpotlood. Begin door wit onder je ogen aan te brengen. Breng daaronder een zwart lijntje aan en daaronder weer rood. Maak de look af door weer een lijntje wit oogpotlood aan te brengen.

Dubbele eyeliner

Creëer een dubbele cateye door gebruik te maken van wit en zwart. Breng zwart oogpotlood aan op de bovenkant van je ogen en maak hierbij een wing. Doe hetzelfde aan de onderkant, maar dan met een witte kleur. Maak aan de onderkant ook een wing, die je precies aan de onderkant van de zwarte wing maakt.

Reageer op artikel:
Wit oogpotlood draag je deze winter zo
Sluiten