Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 7 feb 2018

Doei winter! Met dit witte Nutella ijs beginnen wij HEEL graag alvast aan de zomer

Helaas worden we deze koude week weer even hard op de feiten gedrukt. Heerlijke temperaturen, zwierige jurkjes, gezellige zwempartijen en natuurlijk verkoelende ijsjes lijken nog héél ver weg. Met de nadruk op lijken, want deze smakelijk ijssoort is dichterbij dan je denkt.

Na het lezen van de titel is het natuurlijk meteen duidelijk waar het hier over gaat. Witte Nutella ijs is helemaal gaande en het is sowieso het aller-, allerbeste nieuws van vandaag. Sowieso.

Witte Nutella ijs fix je hier

Als dit ijs niet net zo lekker smaakt als dat het klinkt, dan weten wij het ook niet meer. Het kan toch haast niet mis gaan als je ijs maakt van witte Nutella? Lijkt ons in ieder geval niet. Daarom willen wij, en jij vast ook, meteen een ticket boeken naar Schotland en een bezoekje brengen aan Vanilla Joes.

Deze geniale ijscoman plaatste afgelopen oktober al op zijn Facebookpagina dat dit fantastische ijs eraan komt. Vanilla Joes, wij komen er ook zo snel mogelijk aan.

Laten we hopen dat dit briljante idee ook gelezen wordt door alle ijscomannen van Nederlandse bodem. Wat zouden we dan een geweldige zomer tegemoet gaan.

Facebook

Reageer op artikel:
Doei winter! Met dit witte Nutella ijs beginnen wij HEEL graag alvast aan de zomer
Sluiten