Janne Vogel
Janne Vogel Beauty 7 jul 2020

Forever favorite: 7 x witte sneakers die je in 2020 non stop aan wilt

We kunnen met zekerheid zeggen dat je nooit genoeg witte sneakers hebt in het leven. Ze staan top onder een spijkerbroek, flared jeans, rokje, (maxi)jurk en gá zo maar door.

Omdat je geheid nog een nieuw paar ‘nodig hebt’, zetten we een aantal leuke exemplaren voor je op een rij.

Witte sneakers die je aan wilt in 2020

Van chuncky dad shoes tot smalle, lieve Vans: wedden dat hier iets voor je bij zit? Je gaat ze rocken!

1. ‘W NIKE NSW REACT VISION ESS’ chunky sneakers €129,-

NIKE WITTE SNEAKERS
About You

Stoer, but vrouwelijk, but stoer. Hoe leuk en glamorous zijn deze witte sneakers van Nike? Het voelt als je ze aan hebt hoogstwaarschijnlijk alsof je op wolken loopt. Wij zijn fan.

2. Reebok Classics mét dierenprintdetail €89,90

Reebok classic
About You

Subtiel panterprintje? Check. Een witte classic waar we nooit op uitgekeken raken? Check. Wij zijn zo terug, dit paar Reeboks moeten we even op ons verlanglijstje zetten.

3. Air Force 1 Sage van Nike €109,-

nike airforce
About You

Ook deze blijven in 2020 favoriet. Geen outfit waar de Air Force 1’s niet bij staan, toch? Dit is zo’n paar dat je gewoon moet hebben.

4. Balenciaga Triple S met logoprint €795,-

Triple S
De Bijenkorf

Ze zijn allesbehalve goedkoop, maar soms mag je jezelf een prachtige investering cadeau doen. Wat zijn ze heerlijk, deze Triple S sneakers met logoprint van Balenciaga. Ben je van de merken? Dan is dit jouw schoen.

5. Veja duurzame sneakers €125,-

VEJA WITTE SNEAKERS
De Bijenkorf

Het merk Veja werkt volgens het fairtrade principe en maakt deels gebruik van biologische en natuurlijke materialen. Het kan dus echt: én schoenen kopen én bijdragen aan een betere wereld. Ben je al om?

6. Vans Old Skool laag €84,90

witte vans
About You

We zijn al jarenlang fan van Vans (ha) en ook dit model is er een naar ons hart. Omdat we dit paar sneakers elke dag aan kunnen en willen. Musthave.

7. Stradivarius witte sneakers met pastelkleurtjes €19,99

stradviarius sneakers
Stradivarius

We kunnen het bijna niet geloven. Zúlke leuke sneakers voor zo’n prijsje. We houden van de lichtroze en lila details en zien onszelf deze schoen al helemaal dragen. Topper deze.

Lees ook: