Hèhè! Eindelijk weten we waarom de tanden van Temptation Alex Maas zo wit zijn

Als je Alex Maas ziet in Temptation Island VIPS of in Ex on the beach, kun je er niet omheen. Zodra hij zijn tanden bloot lacht, kun je alleen nog maar naar de spierwitte glinstering in zijn gezicht kijken. Dat hij iets aan zijn tanden heeft laten doen is overduidelijk. Maar de vraag was toch wel: waarom zó verschrikkelijk wit?

Veel mensen zullen misschien het bleken van hun tanden overwegen. Want door de jaren heen, door koffie, thee, wijn en sigaretten – kortom: al onze slechte eigenschappen – zijn onze tanden namelijk niet meer zo wit als toen ze voor het eerst door kwamen in ons mondje. Maar de witheid van Alex’ tanden zijn toch wel vrij, tja, hoe zullen we het zeggen, opvallend.

De witte tanden van Alex Maas

Ze zijn prachtig hoor, die witte tanden van de Temptation Island VIPS verleider. Maar toch zullen niet zo veel mensen kiezen voor de allerwitste kleur. Hoezo heeft Alex dat dan wel gedaan?

Tegen RTL is Alex heel open over zijn tanden. Hij kreeg de ‘nieuwe tanden’ gratis, in ruil voor een beetje reclame voor de kliniek. ’Ik hou gewoon echt van mooie, witte tanden,’ vertelt hij. Tijdens de behandeling mocht hij zelf de kleur kiezen. ’Gewoon hup, de witste van de witste erin. De kleur heet Hollywood White, haha.’

Vaak adviseren tandartsen om de kleur te kiezen van je oogwit. Omdat dat het natuurlijkst zou staan. Maar de man waar Rosanna nog altijd een zwak voor heeft, heeft daar overduidelijk schijt aan.

Ach ja, gelijk heeft hij.

Dit wil je waarschijnlijk ook lezen:

Lekker loeren: Zo zag Alex uit Temptation Island er vroeger uit

RTL Boulevard

Reageer op artikel:
Hèhè! Eindelijk weten we waarom de tanden van Temptation Alex Maas zo wit zijn
Sluiten