Renée
Renée | LinkedIn Love 26 aug 2019

Waarom meiden die witte wijn drinken de leukste vriendinnen zijn

Stiekem hebben we maar één missie in het leven: een leuke vriendin zijn voor anderen. Ben je een echte witte wijn connoisseur en kun je een leven zonder wijnen, wijnen, wijnen niet voorstellen? Dan vertellen we je in dit artikel waarom jij nu zo’n fantastische vriendin bent.

Dat je een goed mens bent hoeven we je vast niet meer te vertellen. Maar dat je een super leuke vriendin bent omdat witte wijn drinken je passie is, is al helemaal mooi meegenomen.

Waarom meiden die witte wijn drinken een leuke vriendin zijn

Je hebt nu eenmaal liever één glas wijn in de hand dan eh… tien in de lucht? Wijn is fijn en jij mag er ook zijn. En wel om de volgende redenen.

1. Je hebt altijd zin om te wijnen, wijnen, wijnen

Sinds Chateau Meiland ben je nog gekker op wijn. De familie van Martien en Erica laten zien dat er altijd tijd is voor wijn. Daar gaat jouw hart sneller van kloppen. Als je even niks te doen hebt, vraag je meteen aan je vriendinnen of ze een wijntje komen doen.

2. Je lost problemen graag op onder het genot van een glas wijn

We gaan natuurlijk niemand aansporen om te overmatig te drinken, maar gaat er iemand door een liefdesbreuk? Is er een belangrijke deadline niet gehaald? Iemand niet aangenomen voor die ene toffe baan? Kom samen, neem een glas wijn erbij en het komt allemaal weer goed. Jij bent de verbindende factor in je vriendinnengroep.

3. Je bent heel sociaal

Wijn drinken doe je liever samen dan alleen, waardoor je iedere week veel sociale momenten kent. Je houdt ervan om mensen om je heen te hebben. Omdat je zo sociaal bent, zijn mensen graag bij jou in de buurt.

4. Je bent gezellig

Je bent er niet vies van om een juicy nieuwtje te delen als je eenmaal een glas wijn achter de kiezen hebt. Je bent dol op gezelligheid en houdt ervan om het iedereen naar de zin te maken. Je vindt het geen probleem om het middelpunt van de aandacht te zijn als je weer iets geks hebt meegemaakt. Dat móet iedereen weten.

5. Je maakt je niet zo snel ergens druk om

Je maakt je niet zo snel druk en dat is één van je fijnste eigenschappen. Terwijl je vriendinnen compleet in paniek kunnen raken als iets in de soep loopt, blijf jij rustig. Wat is nu het ergste wat er kan gebeuren? Het is pas vervelend als de wijnvoorraad opraakt. Maar je weet het: alles is op te lossen.

6. Je neemt het leven niet te serieus

Je geniet van het leven en alles wat het leven te bieden heeft. Met je wijnen-mentaliteit neem je het leven niet té serieus, want hoe saai zou dat zijn? Je maakt je pas zorgen om iets als het nodig is en dat probeer je je vriendinnen ook te leren.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Waarom meiden die witte wijn drinken de leukste vriendinnen zijn
Sluiten