Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 3 mrt 2017

Expelliarmus: Er komt een heus echte Zweinstein school voor Toverkunsten

Altijd al overtuigd geweest van het feit dat jouw Zweinstein aanmeldingsformulier in de post is kwijtgeraakt? Is zwerkbal de enige sport ter wereld die jij wel ziet zitten? Dan is dit een mooi alternatief: het is nu namelijk mogelijk om leerling in toverkunst te worden.

Vanaf aankomende augustus is het mogelijk om voor een aantal dagen te studeren aan Bothwell School of Witchcraft. Dit is een real life Zweinstein waar jij al jouw magie los kan laten.

It’s wingardium leviOsa, not leviosAH

Het kasteel waar de Bothwell School of Witchcraft is gevestigd kan niet beter omschreven worden dan magisch. Je kunt er drie dagen en twee nachten verblijven en ondertussen alle ins en outs leren over magie en toverspreuken, maar ook ben je verantwoordelijk voor het oplossen van een enorm moordmysterie. Het is misschien niet gratis, maar als je een natuurtalent bent, dan tover je al het geld gewoon weer terug.

Voor dit moordmysterie krijg je één van de karakter toebedeeld en vanuit dat karakter ga je de moord oplossen. Ben jij Hermelien met alle goede ideeën of ga je slecht op spinnen en ben jij Ron? Ach, zoveel maakt het niet uit, want ze zijn allemaal fantastisch. Nou ja, de naam-die-niet-genoemd-mag-worden slaan we liever over, want wij houden graag onze neus.

Het blijft misschien allemaal fantasie, maar zoals die goeie ouwe Perkamentus ooit zei: Offcourse it is happening in your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real”.. Je slaat de spijker op z’n kop Perkamentus.

Lees hier waarom jij als Harry Potter fan fantastisch bent: Harry Potter gelezen? Dan ben je een beter persoon dan alle andere mensen

Reageer op artikel:
Expelliarmus: Er komt een heus echte Zweinstein school voor Toverkunsten
Sluiten