Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 25 sep 2015

WOA! Deze nieuw ontworpen BH gaat al je BH struggles wegnemen

Bh's zijn er in verschillende maten en vormen en er is altijd wel iets te vinden voor iedereen. Toch weet elke vrouw dat je eigenlijk nooit ophoudt met het aanschaffen van een 'andere' bh. Je hebt er bijvoorbeeld een nodig die iets minder strak zit, waar je de bandjes niet van ziet en ga zo maar door. Je verzamelt er zo tientallen. Maar, dit is binnenkort niet meer nodig.

Er is namelijk nu een bh op de markt die je maar liefst op acht manieren kan dragen. Alle ins- and outs zijn écht indrukwekkend. De bh is ontworpen door vrouwen, voor vrouwen.

The Knix Wear’s

The Knix Wear’s $55 (£36) Evolution Bra is nude van kleur met zwarte bandjes en kan op verschillende manieren gekruist worden gedragen. De bh is maar liefst op 70 verschillende vrouwen getest. Niet alleen tijdens de normale dagelijkse bezigheden maar ook tijdens activiteiten zoals yoga, paardrijden surfen en zwemmen. Ook waren het allemaal vrouwen met verschillende vormen borsten en cupmaten. En de resultaten zijn verschrikkelijk positief.

En dat is ook niet zo gek. De twee Canadese vrouwen hebben tijdens het ontwikkelen van deze bh hulp gekregen van een lingeriedesigner van Victoria’s Secret. Ze hebben met speciaal materiaal gewerkt dat vormt naar elke vorm borst die er maar bestaat.

Daarnaast is de bh zoom-vrij en heeft het geen zichtbare ondersteuning maar belooft het wel net zo effectief te zijn als een sport bh. Maar dan met het uiterlijk van een normale bh. En alsof dat nog niet genoeg is, blijft de bh ook nog bacterievrij. De bh is verkrijgbaar van 32A tot een 38DD waardoor je tevens geen problemen meer zal hebben bij het vinden van de juiste maat.

Knix Wear oprichtster Joanna Griffiths kwam vier jaar geleden op het idee om iets met bh’s te gaan doen. ‘Mijn moeder en ik hadden het vaak over het vrouwelijke lichaam en alles wat daar bij komt kijken. Bijvoorbeeld dat wij vrouwen altijd bezig zijn met onze borsten, hoe ze eruit zien, hoe ze voelen en hoe we ze het beste kunnen ondersteunen. Zo zag ik de kans om een product te ontwikkelen voor vrouwen waar alle gedachtes van worden waren in verwerkt’. Dank je wel Joanna!

Reageer op artikel:
WOA! Deze nieuw ontworpen BH gaat al je BH struggles wegnemen
Sluiten