WOA! Met deze evolutionaire borstel is je haar in no time super stijl

Je staat 's ochtends altijd een stuk vroeger op dan vrouwen die gezegend zijn met stijl haar. Je gaat namelijk écht niet met die bos krullen de deur uit. Ook al zou een ander een moord voor jouw haar doen, jij wil het stijl.  Je hebt al veel stijltangen geprobeerd maar nog steeds kost het je meer tijd dan dat je zou willen. Gelukkig is er weer iets nieuws op de markt en dat ziet er wel héél rooskleurig uit.

Het is niet per se iets van onze generatie om er alles aan te doen om onze krullen, slag of andere ‘oneffenheden’ uit ons haar te stijlen. Vroeger gebruikten vrouwen namelijk de ‘press kam’, een kam waarmee je je haar stijl maakte. Echter had deze kam ook nadelen. Toen de stijltang op de markt kwam vergat iedereen massaal de press kam. En toch is ‘ie anno 2015 weer terug. Niet als kam, maar als de press borstel.

Met de Dafni borstel, borstel je je krullen in enkele minuten gladder dan glad. Het is eigenlijk een stijltang maar dan in de vorm van een borstel. De borstel heeft een keramische plaat en zorgt ervoor dat de hitte evenredig wordt verspreid. Geen gedoe met een kam en tang in je hand om je haar glad te krijgen. Volgens de makers van Dafni ben je veel sneller klaar dan wanneer je een stijltang zou gebruiken.

Zien? Logisch:

Een perfecte uitvinding, maar helaas kost dit pareltje wel bijna 300 euro. Wie langer in haar bed wil blijven liggen moet er wat voor over hebben.

Heb jij stijl haar maar wil je juist van die perfecte krullen?

Deze tips zijn simpelweg geniaal. Klik op de foto om het te lezen:

Reageer op artikel:
WOA! Met deze evolutionaire borstel is je haar in no time super stijl
Sluiten