Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 4 jan 2017

Woensdag is voor wijn: je kan nu je éigen prosecco verbouwen

Het is alweer woensdag en daarom reden om het weer eens uitgebreid aandacht te geven aan onze grote liefde: wijn. Ben jij iemand die áltijd wijn in huis wil hebben en helemaal blij wordt van een glas prosecco? Dan wordt het tijd dat jij je eigen prosecco gaat verbouwen

Boozy box

Je kan namelijk voor 50 dollar een DIY prosecco krat kopen waar alles in zit om je eigen prosecco te maken. Deze boozy boxes zijn gemaakt door het bedrijf The Gluttonous Gardener en zijn gevuld met wijntakken die voor élk klimaat geschikt zijn. En daarmee ook voor het regenachtige en koude Nederland.

Je hebt géén tuin nodig

Woon jij in een appartement wat alleen een balkonnetje heeft? Dan is het nog geen probleem. Deze wijntakken zijn namelijk ook geschikt voor in een pot op je balkonnetje. Je hoeft geen natuurtalent te zijn om deze wijntakken om te toveren tot prosecco want er zitten uitgebreide instructies bij.

P.S. : Geduld is wel een schone zaak in dit geval, want het duurt tussen de zes en achttien maanden voordat de druiven geschikt zijn voor gebruik. Maar ach, dan heb je wel even je éigen wijn gemaakt.

Wijn was nog nooit zo heet:
Dit is de reden waarom vrouwen die wijn drinken betere seks hebben

Reageer op artikel:
Woensdag is voor wijn: je kan nu je éigen prosecco verbouwen
Sluiten