Tattoo twijfelaars verzamelen! Wolford verkoopt panty’s waardoor het lijkt alsof je tatoeages hebt

We houden van tattoo’s, maar het is wel erg eng om een beslissing te maken over zoiets permanents. Toch is dat helemaal niet meer nodig. Wolford komt namelijk met panty’s waardoor het net lijkt alsof je een tattoo hebt.

Wolfords tattoo panty’s

Tatoeages hoeven helemaal niet voor altijd meer te zijn. Een tijdelijke tattoo koop je namelijk gewoon bij Wolford. Yep, het merk verkoopt panty’s waar een tattoo in is gezet. Op die manier creëer je de illusie dat je een super gave tattoo hebt, maar dat is stiekem helemaal niet zo.

Mocht je nu, net zoals wij eerst, denken dat dit eruit komt te zien als een plakplaatje op je been, heb je het mis. De tekeningen zijn namelijk op een manier gezet dat het echt net lijkt alsof je onder de panty een tattoo hebt. Trek de panty aan naar werk en je gaat geheid de hele dag complimentjes ontvangen.

Tattoo-artiesten

Deze plaatjes zijn natuurlijk niet zomaar van Pinterest geplukt. Nee, Wolford heeft de handen ineengeslagen met vijf verschillende super getalenteerde tattoo-artiesten uit Europa. Elk van deze vijf tatoeëerders hebben een uniek ontwerp gemaakt voor op de panty’s.

De Nederlandse Gayla Gisca is een van de tattoo-artiesten die een panty met tattoo heeft ontworpen. Zij staat deze maand in de pop-up winkel in de Bijenkorf in Amsterdam. Hier ontwerpt zij voor jou een persoonlijke tattoo voor op je panty. Dat willen we toch allemaal?

Gayla is hier 13, 14, 15, 16, 20, 21, 22 en 23 september van drie tot zeven uur om voor jou de ideale tijdelijke tattoo te ontwerpen.

Herfst 2018 trend

Naast dat deze tijdelijke tattoo’s perfect zijn voor de twijfelkontjes, is het ook gewoon leuk voor mensen die al wel een tatoeage hebben. Onze glazen bol vertelt ons dat het de nieuwe herfsttrend wordt voor dit najaar.

De zomer komt namelijk langzaam tot een eind dus met een panty rock jij net even iets langer de zomergarderobe. Daarnaast is het met wat kouder weer ook leuk om jurkjes of rokjes te dragen, zeker nu je benen nog meer versierd zijn met de mooie plaatjes. Wij gaan deze in ieder geval zeker weten dragen.

De Wolford Ink panty’s zijn nu online en in de winkels te koop.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Wil je een tatoeage laten zetten? Dit zijn de beste tattoo shops en artists van Amsterdam

Glamour

Reageer op artikel:
Tattoo twijfelaars verzamelen! Wolford verkoopt panty’s waardoor het lijkt alsof je tatoeages hebt
Sluiten