Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 29 mrt 2017

WTF? Er bestaat een wolk die tequila regent

Als je dacht dat de wereld niet gekker kon worden dan dit, dan heb je het mis: er bestaat namelijk een tequila wolk. Een wát?! Jep, een tequila wolk met tequila regendruppels.

Dit is een tequila traktatie van een hoog niveau. Tequila suicide kan je gelukkig achter je laten, want dit is dé manier om tequila te nuttigen. Veel avondjes fun gegarandeerd.

In de wolken

Het wonderwolkje stond in een kunstgalerij in Berlijn en was dan ontstaan met het doel om meer Duitse toeristen richting Mexico te lokken. Maar wij denken dat het ook een goeie manier is om mensen naar je bar te lokken. Doet u mij maar twee tequila-wolkjes, barman.

It’s raining tequila, hallelujah, it’s raining tequila

Maar hoe werkt het eigenlijk? De wolk bestaat uit een mist van tequila, die ontstaat door utrasonic luchtbevochtigers. Alle mist die ontstaat door de luchtbevochtigers wordt vastgehouden in een doorzichtige plastic wolkenvorm. Langzaam loopt de tequila-mist uit de wolk, waardoor er kleine condens druppeltjes vallen: de tequila regen.

this is how @pojpojberlin spends feierabend. with #tequilacloud @urban_spree come by. #pøjpøj #feierabend #feierabendtequila #mexico #olé #avocado #tequila

A post shared by pøj pøj (@pojpojberlin) on

#tequilacloud Serving free shots of delicious Silver Tequila since 2016. Come to Urban Spree, Revaler Strasse 99 for a taste #mexico #travel #tequila #art #berlin

A post shared by Ernesto Adduci (@eadduci) on

Stel je voor dat dit ook uit te voeren is met andere dranksoorten en dat je een heuse wolkenbar krijgt. OMG, beste idee ever. We f*cking love science.

Wij denken dat je dit ook wilt lezen: Cotton candy margaritas zijn alles wat je wilt voor de perfecte girls night out

Reageer op artikel:
WTF? Er bestaat een wolk die tequila regent
Sluiten